RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#127223  Szerző: asimov

Itt is -11 lett a max, most -9 van.
Műanyag ház lehülési ideje? :) Mivel igen kicsi anyagtömegről van szó, így ez pár perc lehet, még rossz hővezető műanyagoknál is. A szenzor beállása más kérdés, de ennek sem kellhet több ennyi időnél.
Amikor kintről beviszed, az lesz a gáz, mert egy merő víztócsa lesz az egész szerkezet. Szegény hőmérő... :)
szemilan írta: Úgy tűnik megállt -11 környékén és picit talán feljebb is ment. Csináltam egy merész dolgot is...a faliórában van digitális hőmérő.
Gondolom kitaláltátok, hogy kitettem :D

Mennyi idő alatt hűlhet vissza a műanyag háza? Olyan 2-3 órája már kint fagyoskodik szegény :D Az elem lassan kimúlik benne a hidegtől :D
 #127221  Szerző: asimov

Igen, itt is valami -20-ra emékszem... az durva volt.
LuciFerko írta:pár éve volt -22 és -23 is errefelé :)
 #127211  Szerző: szemilan

asimov írta:Itt, 21:39-kor a hőmérséklet -8,4 C fok... tiszta "Holnapután" :D
Reggelre -10.. -12 befigyelhet. Ott mi a helyzet?
szemilan írta:Kedves Asimov!
Itt már most -8 ! C fok van...mi lesz itt még reggelig? A szél is fúj.
Úgy tűnik megállt -11 környékén és picit talán feljebb is ment. Csináltam egy merész dolgot is...a faliórában van digitális hőmérő.
Gondolom kitaláltátok, hogy kitettem :D

Mennyi idő alatt hűlhet vissza a műanyag háza? Olyan 2-3 órája már kint fagyoskodik szegény :D Az elem lassan kimúlik benne a hidegtől :D
 #127205  Szerző: LuciFerko

pár éve volt -22 és -23 is errefelé :)
 #127202  Szerző: asimov

Itt, 21:39-kor a hőmérséklet -8,4 C fok... tiszta "Holnapután" :D
Reggelre -10.. -12 befigyelhet. Ott mi a helyzet?
szemilan írta:Kedves Asimov!
 #127180  Szerző: szemilan

Kedves Asimov!

asimov írta:Itt is megállt kb. 5cm-nél és foltosan, viszont pár km-rel odébb egybefüggő 15 cm van. Alig hittem a szememnek.

A holnapra (általam) saccolt hőmérséklet: mivel nagyrészt hótakaró van, tiszta az ég, csitul a szél (és kb. -2 ... -3 Cfok) brutál hideg lesz holnap reggel. :)
szemilan írta:15-20-30-35...nálunk meg 1 cm hó..... ez nem ér, lapátoljátok át ide :D
 #127179  Szerző: asimov

Itt is megállt kb. 5cm-nél és foltosan, viszont pár km-rel odébb egybefüggő 15 cm van. Alig hittem a szememnek.

A holnapra (általam) saccolt hőmérséklet: mivel nagyrészt hótakaró van, tiszta az ég, csitul a szél (és kb. -2 ... -3 Cfok) brutál hideg lesz holnap reggel. :)
szemilan írta:15-20-30-35...nálunk meg 1 cm hó..... ez nem ér, lapátoljátok át ide :D
 #127172  Szerző: szemilan

15-20-30-35...nálunk meg 1 cm hó..... ez nem ér, lapátoljátok át ide :D
 #127138  Szerző: asimov

Hol van ez?
LuciFerko írta:Somogyban vagy 2000 előfizetőnél nincs áram, elég komoly minőségű lehet ott is a szolgáltatás. :S
 #127137  Szerző: LuciFerko

Somogyban vagy 2000 előfizetőnél nincs áram, elég komoly minőségű lehet ott is a szolgáltatás. :S
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 209