RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#127225  Szerző: asimov

Azaz! :yes:
djlacee írta:Enrico Ostendorf In The Mix
:yeah:
 #127224  Szerző: frekivadasz

Ózone Szekszárd?
 #127212  Szerző: djlacee

Enrico Ostendorf In The Mix
:yeah:
 #127207  Szerző: frekivadasz

Kicsit durva korszakugrások vannak ebben a mixben, de tényleg jó :)

Ez az észak-déli terjedés valóban tapasztalható, eddig még sose taposta el a dunaújvárosi 102.9 (Rádió 24) a Kronehitet, hát ma többször is megtette a hegyek árnyékában.
 #127200  Szerző: asimov

Update:
Az Antenna Steiermark-on "Non Stop Antenna Party Hit Mix" megy :)
-------------------------------------------------------------------------------------
89,2 Ö3 - zajmentes vétel /rds
91,2 itt néha megy az "adok-kapok" az Ö1 és az Sro 1 között.. Alapesetben az Sro 1-é a frekvencia.
95,4 Ö2 (Steiermark) - zajmentes/rds
99,1 Antenna Steiermark - többnyire zajmentes/rds (STMK) és olyan basszussal adják, hogy beleremeg a hangszóró. :) (éppen igen jó slágerzenei mix megy. Tecc!)
101,7 FM 4 - zajmentes

Többé-kevésbe, valóban jönnek is "Graz 1" nagyadói, azonban a terjedés rendszeresen borítja a papírformát (hál' istennek! :) )
frekivadasz írta:Furcsa kicsit, Graz nagy adóinak nálad 'illene' állandóan jönniük. Értelemszerűen a 91,2 kivételével a maradék négy nálam közel állandó vendég.
 #127196  Szerző: Rat

Hy all !

dlevi94 írta:Meg tudná nekem mondani valaki, hogy a 104.5 Mhz-n melyik rádiót vételezhetem Budapest belvárosából mérve, egy mezei Nokia készülékkel? Állomás ID-t nem hallottam még eddig, RDS-t nem tudom megnézni, elektronikus zene megy rajta....
Itt a Dunakanyarban még egy darab dróttal is lejött RDS ST meg amit akarsz, szerintem gondolkozz el, hogy ha DX-elni szeretnél akkor kicsit komolyabb cuccal tedd azt !
Nem vagyok egy nokia párti , de nagyon sok mindenre használhatók, Pl: szék, vagy asztalláb alá, hogy ne billegjen, STB, STB, de a DX nincs ezek között :hehe:

Amúgy meg itt sincs egy atom technika , csak egy 11 méteres katonai árbóc 3 és egy 5 elemes Yagi meg egy Videoton RT7300s meg valami fostalicska Sony házimozi és egy SDR R820 tuner chippel.
 #127190  Szerző: szemilan

Azt hiszem nekiesek egy újabb bandscannak, de ezúttal csak az 5 elemes yagival.
 #127188  Szerző: joe

Az északi szél fújja felém a rádióhullámokat is :)
100,1
Kép
88,0
Kép
92,0
Kép
90,5
Kép
...és egy új - eddig még nem vett - lengyel állomás:
Kép
102,2 MHz PR-Radio Lublin - Lublin/Piaski 90kW, távolsága 500km.
Joe
  • 1
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 541