RADIOSITE Fórum

• Rádió 17 - Budapest - 96.8 MHz

#127296  Szerző: mihalylovics

Snake írta:
mihalylovics írta:
LuciFerko írta:Viszonthallásra'

Ezt speciel sajnálom, mert egész jó helyi hír és magazinműsorok voltak, mintha a 17. ker egy külön város lenne :)
Kíváncsi vagyok, hány ex-hallgató ijedt meg a "beterjedő", ideiglenes adástól :D
Nem, olyan ijesztő az :D ideiglenes?! :D
az, mert már nem megy. :D
 #127287  Szerző: Snake

mihalylovics írta:
Kedves Hallgatóink !

A frekvenciapályázat elbírálásáig a rádió adása szünetel.

Köszönjük, hogy eddig minket hallgattak és kérjük megértésüket. Viszonthallásra:
Orbán Zoltán dr.
Lajkó Erika
Sződy Zsolt
Ezt speciel sajnálom, mert egész jó helyi hír és magazinműsorok voltak, mintha a 17. ker egy külön város lenne :)
Kíváncsi vagyok, hány ex-hallgató ijedt meg a "beterjedő", ideiglenes adástól :D
Nem, olyan ijesztő az :D ideiglenes?! :D
 #127262  Szerző: mihalylovics

Kedves Hallgatóink !

Köszönjük, hogy eddig minket hallgattak és kérjük megértésüket. Viszonthallásra:
Orbán Zoltán dr.
Lajkó Erika
Sződy Zsolt
Kíváncsi vagyok, hány ex-hallgató ijedt meg a helyére "beterjedő", 0.1 MHz-el alatta működő ideiglenes adástól :D
 #127060  Szerző: LuciFerko

Viszonthallásra'
Kedves Hallgatóink !

Orbán Zoltán dr.
Lajkó Erika
Sződy Zsolt
 #90094  Szerző: Zoey

admin írta:
Zoey írta:A fővárosban is fogynak a kisközök.

"A Médiatanács az Mttv. 209. § (2) bekezdése alapján a Rákosmente Rádió és Műsorszolgáltató Kft. Budapest XVII. ker. 96,8 MHz jogosultsága vonatkozásában meglévő médiaszolgáltatásának közösségi médiaszolgáltatásként való elismerését megtagadja, tekintettel arra, hogy a médiaszolgáltató a közműsor-szolgáltatói minőségéből eredő kötelezettségeinek a szerződés átalakításáig nem tett eleget."
Ez nem kisköz, kereskedelmi rádióként folytathatja.
Észleltem, ki is javítottam addig a hsz-emet, de azért köszi! :chinese:
 #90091  Szerző: kerek1radio

Ez hogy is megy? Komolyan kérdezem.. valaki magyarázza el nekem, mert érdekel. A lényeg, hogy ha közösségi rádióként nem hozod a kívánt szinte, akkor nem bontanak veled szerződést, hanem átneveznek kereskedelmi jellegűvé?
 #90090  Szerző: markfelt

Zoey írta:A fővárosban is fogynak a kisközök.

"A Médiatanács az Mttv. 209. § (2) bekezdése alapján a Rákosmente Rádió és Műsorszolgáltató Kft. Budapest XVII. ker. 96,8 MHz jogosultsága vonatkozásában meglévő médiaszolgáltatásának közösségi médiaszolgáltatásként való elismerését megtagadja, tekintettel arra, hogy a médiaszolgáltató a közműsor-szolgáltatói minőségéből eredő kötelezettségeinek a szerződés átalakításáig nem tett eleget."
Ez nem kisköz, kereskedelmi rádióként folytathatja.
 #90089  Szerző: Zoey

"A Médiatanács az előterjesztés mellékletében foglaltak szerint átalakítja a Rákosmente Rádió és Műsorszolgáltató Kft. műsorszolgáltatási szerződését kereskedelmi jellegű hatósági szerződéssé."

Ez vételkörzet-növeléssel együtt jár?