RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#127356  Szerző: mlaszlo

krisz83 írta:
asr27 írta:
krisz83 írta: Akinek nem tetszik, erre a 13 mp-re befogja a fülét.
Az úgy korrekt. :unott: Még most sem gondoljátok, hogy el kellene távolítani a rendszerből?
Egyébként miért pont most a választások előtt raktátok be? Miért nem mondjuk tavaly, vagy azelőtt?
Nem, mert itt, ezen a fórumon is több embernek tetszik, mint nem. Plusz kettő írta, ha nincs mögöttes tartalom, akkor vicces. Márpedig nincs.
Megosztó? Lehet, mint anno a Rádió 1 Fittis, benzines főpromói. Ami akkor nem váltott ki ekkora visszhangot.Pedig abban szándékos politikai tartalom volt. Ebben pedig nincs.
Ja, és tavaly is ment megsúgom, mert egyszerre készült az új MK sweeperekkel.
Szerintem lényegtelen, hogy volt-e mögöttes szándék vagy nem, a jelenlegi helyzetben, amikor mindent átitat a politika, nem szerencsés egy ilyen kétértelmű megjegyzést bevágni.
Hogy a visszajelzések mit mutatnak, arra nem lehet építeni, mert a többség passzív módon rádiózik és soha nem fog kommunikálni az adott csatornával, így nem tudod leszűrni mi megy át a többség számára ebből.
 #127355  Szerző: zsombor

Nekem is tetszik. Nem olyan hatalmas nagy poén h fogjam a hasam a röhögéstől de jót kuncogtam rajta.
Politikai tartalom az én véleményem szerint nincs benne. De mindenki azt lát mögé amit csak akar ezt tudjuk jol
 #127354  Szerző: krisz83

Sakál írta:Az egyik én voltam
Igen. Köszönöm. Csak nekem nem szokásom a privát beszélgetéseket ide kiirni, mint egyeseknek (vagy 27eseknek). :)
Gondoltam ha majd akarja, kiirja ide is az, akiről, akikről beszéltem. Úgyhogy köszi ;)
Szerk.: Nem nagyon. Facebookon többen írták, hogy vicces. A nagy többségnek meg fel sem tűnik. Főleg nem tol egy semmit mondó elszólás mögé hatalmas politikai tartalmat. :)
 #127353  Szerző: Sakál

Az egyik én voltam akinek tetszeni mert. Nem is értem a problémátokat. Kíváncsi lennék, hogy igazi hallgatóktól jött-e olyan reakció, hogy ez ultragáz.
 #127352  Szerző: krisz83

asr27 írta:
Az úgy korrekt. :unott: Még most sem gondoljátok, hogy el kellene távolítani a rendszerből?
Egyébként miért pont most a választások előtt raktátok be? Miért nem mondjuk tavaly, vagy azelőtt?
Nem, mert itt, ezen a fórumon is több embernek tetszik, mint nem. Plusz kettő írta, ha nincs mögöttes tartalom, akkor vicces. Márpedig nincs.
Megosztó? Lehet, mint anno a Rádió 1 Fittis, benzines főpromói. Ami akkor nem váltott ki ekkora visszhangot.Pedig abban szándékos politikai tartalom volt. Ebben pedig nincs.
Ja, és tavaly is ment megsúgom, mert egyszerre készült az új MK sweeperekkel.
 #127351  Szerző: krisz83

Attis írta:
krisz83 írta:Egyáltalán nem haragszom. Sokszor nem fogtok belefutni, ahogy eddig sem. Ma pont 16. napja, hogy néha feltűnik. Érdekes, hogy ennyi idő alatt lett csak téma.
Akinek nem tetszik, erre a 13 mp-re befogja a fülét.
Egyébként kíváncsiságból... Neked miért nem tetszik? Csak érdekel.
Nem akarom megsérteni a fórumszabályzatát. :sealed: Bocs.
Én ezt a bed-et lomtárba dobnám. Nem vicces, megosztó.
Írd meg privátban kérlek.
 #127350  Szerző: asr27

#127347  Szerző: kukac

...Emlekszem hogy ugy 2001 tajekan ment (nem tul hosszu ideig) egy promo a r1-en, aminek a szoveget pontosan felidezni mar nem tudom, de a koncepcioja az volt hogy isten hat nap alatt megteremtette a vilagot, a hetedik napon pedig a radio1-et. Na ebbol a kis "poenbol" olyan balhe kerekedett, hogy napokig jottek a telefonok, majd nagyon gyorsan ki lett veve adasbol. Ez kb. az a kategoria, erzekeny tema, amivel nem viccelunk, mert a hallgatoi csoport egyes tagjainak meggyozodeset sertheti, es ez nem lehet celja egy szorakoztato radionak, aki abbol el hogy hallgatjak!
 #127346  Szerző: noartist

Ha nem társítotok mellé továbbiakat, elfér. De nekem is kikerekedett a szemem, bevallom.
 #127345  Szerző: kukac

@krisz83: "Akinek nem tetszik, erre a 13 mp-re
befogja a fülét."
- na ezt pedig meg se hallottam (valoszinuleg eppen befogtam a fulem..)
...Hogy egy radio donteshozoja igy gondolkozzek a hallgatoirol, az szamomra teljesen felfoghatatlan...
  • 1
  • 333
  • 334
  • 335
  • 336
  • 337
  • 565