bgnrlszl írta: Az adást a Sas-hegyről sugározzák majd. Ezt is mondta az interjúban.Budapest egyik legelba...ttabb helyéről, gratulálok... Jó, hogy nem a SOTE tetejéről, vagy a Hármashatárhegyről...
bgnrlszl írta: Az adást a Sas-hegyről sugározzák majd. Ezt is mondta az interjúban.Budapest egyik legelba...ttabb helyéről, gratulálok... Jó, hogy nem a SOTE tetejéről, vagy a Hármashatárhegyről...
LuciFerko írta:Sas hegy? Na itt van ész megint.onnan sosem fogja elérni a mostani vételkörzetét, 2 megawattal sem, mivel hiába a nagyobb teljesítmény, "a hegyen nem megy át" semmi, szinte teljesen le vannak árnyékolva bizonyos irányok.![]()
![]()
És tudni, hogy mennyivel fog menni? Onnan minimum 5kW-al meg kell tolni, hogy elérje a mostani 95.3 vételkörzetét.
asr27 írta:Én azért az áprilisi választásokat megvártam volna az átállással.Arató András az interjúban (a teljes itt: http://www.klubradio.hu/klubmp3/klub20140131-155854.mp3, 20:00-nál kezdődik) azt mondja: a szerződést február 13-ig alá kell írniuk, másnap pedig át kell állniuk, különben a Médiatanács ajánlata érvényét veszti, és minden marad a régiben.
Így szerintem lesz olyan (főleg idősebb) hallgató, aki nem tudja majd, hogy miért nem szól a 95.3-on. Persze, ha alaposan tájékoztatják majd a hallgatókat, akkor az megoldás lehet.
Zsolt írta:A 95,3 1 834 000 főre szól(t), a 92,9 kicsit kevesebb 1 519 000.Az adást a Sas-hegyről sugározzák majd. Ezt is mondta az interjúban.
Amúgy Citadelláról 5 kiló ERP lenne: http://nmhh.hu/dokumentum/150527/budapest_92_9.pdf
Szóval 1 kiló az OMK-ra kb. reális lehet.
asimov írta:A választások előtt nem valószínű...Utána sem.
Csongii írta: Off és visszaszáll az NMHH-hoz, aztán reméljük majd újra kiírják kereskedelminek. (kicsit hiú ábrándnak érzem ezt, de ki tudhatja... )
Csongii írta: Off és visszaszáll az NMHH-hoz, aztán reméljük majd újra kiírják kereskedelminek. (kicsit hiú ábrándnak érzem ezt, de ki tudhatja... )
mihalylovics írta:És mi lesz a 95.3-al? Eladják, vagy teljesen off?Off és visszaszáll az NMHH-hoz, aztán reméljük majd újra kiírják kereskedelminek. (kicsit hiú ábrándnak érzem ezt, de ki tudhatja... )
asimov írta:Az biztos, mert az az adó még itt is szól (5/2-vel)Fejér megyében meg a Mária
Jó erőpróba lesz a gyengébb tunereknek
frekivadasz írta:Cegléd felé a Kossuth mindenképp be fogja határolni, akárhonnan is fog szólni.