DRoland írta:Már igen. Nagyjából tegnap délben kapcsolhatták be, előtte nem volt.LuciFerko írta:Van RDS, ma néztem.Richmonde írta:Kékesen még mindig nem sikerült beindítani a Gradienst. Úgy vannak vele, hogy aki hallgatja, annak még nincs RDS-es rádiója?Inkább csak lustaság.
LuciFerko írta:Van RDS, ma néztem.Richmonde írta:Kékesen még mindig nem sikerült beindítani a Gradienst. Úgy vannak vele, hogy aki hallgatja, annak még nincs RDS-es rádiója?Inkább csak lustaság.
egon2 írta:Admin:A Túl az Operencián c.műsorban hallhattad a mulatós zenét,legalábbiss mikor azt a hozzászólásodat írtad,a Dankón az a műsorszám szokott az időtájt menni.Egyébként nem gyakran hallgatom a Dankot,Naponta kb 5 percre oda kapcsolok,annyi egyenlőre elég is belőle.Mulatós gabona.Dankóra csírázik,vizet nem is igényel.
Ma késő délután oda kapcsoltam,épp reklám ment rajta.Ez számomra meglepő volt.Nem,az RTV részletest reklámozták,hanem valami weboldalt.Gabona valami volt a neve ami elhangzott.
Richmonde írta:Kékesen még mindig nem sikerült beindítani a Gradienst. Úgy vannak vele, hogy aki hallgatja, annak még nincs RDS-es rádiója?Inkább csak lustaság.