RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#128107  Szerző: markfelt

Csongii írta:Szemilánnak és admin bácsinak búúúúdooog szülinapot. ^^
köszkösz
 #128106  Szerző: Csongii

Szemilánnak és admin bácsinak búúúúdooog szülinapot. ^^
 #127709  Szerző: LuciFerko

Még lejjebb írtam egy Samsung 16:9-es CRT-tvről, most Szemilan jóvoltából birtokomba került a szervízkönyv, a szervízmenüben be is lőttem mindent a gyári értékekre, de ezt kaptam kb: ) ( - El volt állítva már- és sehogy sem sikerül rendes geometriát csinálnom a képnek. Vagy a kép oldala torz, vagy a közepén furcsa.
Itt van, miket lehet állítani:
Kép

Parabola, Bow, Upper, Lower cornert is próbáltam, de egyszerűen nem tudom összelőni normálisan. Monoszkóppal csináltam.

Valamint a bekapcsolástól számított 5-6 perc után nyeri el "végső" alakját a kép, előtte erősen ") (" formát vesz fel.
 #127550  Szerző: szemilan

Így már érthető. Már azt hittem annyira butáknak nézik az embereket, hogy olvasni sem tudnak. A videón ott van a figyelmeztető tábla, amikor bemennek. Ha ehhez már videót gyártanak....mi lehet ott még?
asimov írta:Úgy jön hozzá, hogy tavaly decemberben félrészeg egyemisták -keritést felfeszítve és az őröket kijátszva- beléptek az USMC egyik éles gyakorlópályájára... (Ilyet épeszű ember nem tesz...)
Az őrők már futottak utánuk és üvöltöttek nekik (térfigyelő- és sisakkamerák is felvették ezt) , hogy ne menjenek az élénk piros szalaggal/zászlókkal (="éles töltetek a területen!") elkerített területre, de az egyik siheder túl gyors volt és felrobbant a lába alatt egy kis hatóerejű gyakorlótöltet, ami levitte pár lábújját.

Jellemző az ottani mentalitásra az, hogy a szülők kértek bocsánatot azért, mert a gyerekük megrongálta az állami tulajdont!(keritést). Az USMC vezetése -méltányossági alapon- eltekintett a kártéritési pertől.
szemilan írta:18+ !! Ha gyenge az idegrendszered ne nézd meg.
Kérdésem.... hogy jön ehhez a tanulás? Elvileg a tanulás fontosságára hivatott felhívnia figyelmet a videó.
http://www.youtube.com/watch?v=STHpMUYeznQ
 #127544  Szerző: asimov

Úgy jön hozzá, hogy tavaly decemberben félrészeg egyemisták -keritést felfeszítve és az őröket kijátszva- beléptek az USMC egyik éles gyakorlópályájára... (Ilyet épeszű ember nem tesz...)
Az őrők már futottak utánuk és üvöltöttek nekik (térfigyelő- és sisakkamerák is felvették ezt) , hogy ne menjenek az élénk piros szalaggal/zászlókkal (="éles töltetek a területen!") elkerített területre, de az egyik siheder túl gyors volt és felrobbant a lába alatt egy kis hatóerejű gyakorlótöltet, ami levitte pár lábújját.

Jellemző az ottani mentalitásra az, hogy a szülők kértek bocsánatot azért, mert a gyerekük megrongálta az állami tulajdont!(keritést). Az USMC vezetése -méltányossági alapon- eltekintett a kártéritési pertől.
szemilan írta:18+ !! Ha gyenge az idegrendszered ne nézd meg.
Kérdésem.... hogy jön ehhez a tanulás? Elvileg a tanulás fontosságára hivatott felhívnia figyelmet a videó.
 #127543  Szerző: noartist

LuciFerko írta:Pintér Sándor szerint minden rendben van a közbiztonsággal, elég erős födémszerkezete van az MTVA épületének.
Ezt honnan....? :yes:
 #127542  Szerző: LuciFerko

Pintér Sándor szerint minden rendben van a közbiztonsággal, elég erős födémszerkezete van az MTVA épületének.
 #127535  Szerző: szemilan

18+ !! Ha gyenge az idegrendszered ne nézd meg.

• 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 541