RADIOSITE Fórum

• Zene

#128330  Szerző: frekivadasz

Vagy olaszok vízszintes polárban ^^
 #128329  Szerző: asimov

Még mindíg az "ASOT 650 New Horizons" turné utrecht-i bulija.
A rohadt mázlisták (tényleg magyarok lennének? :) ) :
Kép

Találtam még görög, portugál, és spanyol zászlót is. (11 órás volt a buli! :D )
Ha ennyiféle (húsz??) ország fiatal(abb) polgárai képesek bármiféle ellenségeskedés nékül, egymás mellett az országuk zászlóit lengetve "tombolni".. akkor talán van még remény.
 #128252  Szerző: asimov

Update II:
Fotókon észrevettem Litvánia, Finnország és valószínűleg a Baleár-szigetek zászlaját is (Látszik a lilás bal/felső motívum széle)
Úgy globálisan van még remény, ha ennyiféle ország fiatal(abb) generációja képes együtt bulizni.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Update:
Az országlistához Izrael, Nagy Britannia, Lengyelország is hozzájön. Mint egy olimpia. :)
Dél óta csak 114p-ben (száztizennégy) elérhető a buli felvétele, a HD-s stream-ek nem mennek már... nagyon tré is a képminőség, viszont legalább a hangot EQ-val helyben hallgathatóvá lehet tenni.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ment az "ASOT 650 New Horizons" turné utrecht-i bulija... Ez még monumentálisabb, mint a yekaterinburg-i volt.
A vizuális effektek, látványelemek ezen a "kivetítőn" futottak:
Kép
(Középen, az alsó harmadban az a fehér pont a DJ :) )

Vagy kétszer akkora alapterületű "hangár" ez, mint yekaterinburg-ban volt és full-ra tele van.
Fennt, a mennyezeten és a szinpad alsó szélénél is végig fénytechnika több sorban, többszínű lézerek tömkelege lent és fennt is, "csillogós" konfetti kilóra és persze füst, ahol és amikor kell.
A DJ-k maximálisan bevonják a "népet" a show-ba és a tömeg persze együtt mozog a zenével... még videón keresztűl is lenyűgőző a látvány.

Törökország, Írország, Brazilia, Németország, Hollandia, Norvégia, Ausztria, Olaszország, Oroszország, Ukrajna zászlóit láttam lengetni.

Így is lehet ezt.
 #128176  Szerző: LuciFerko

FM4-en: Wu Tang Clan - Gravel Pit :yes: :yes: :yes: :yes: :yeah: :party: :party:
 #128134  Szerző: asimov

Miközben FB-n (is) ezerrel promotálják az illetékesek "A State of Trance 650 New Horizons" turné következő állomását (Ultrecht), közben elérhetőve tették az előző (Yekaterinburg-i) buli teljes hivatalos felvételét, online video formában (alacsony felbontásban és ki tudja, meddig... )
:yes:
 #127964  Szerző: asimov

Határeset volt... :)
frekivadasz írta:Elfelejtettem közölni, hogy erős iróniát rejtettem el eme két mondatban. Mea culpa. Asimov talán levette :)
 #127918  Szerző: FLaci81

frekivadasz írta:Elfelejtettem közölni, hogy erős iróniát rejtettem el eme két mondatban. Mea culpa. Asimov talán levette :)
Most már én is... :)
Lassan kapcsoltam...
 #127917  Szerző: frekivadasz

Elfelejtettem közölni, hogy erős iróniát rejtettem el eme két mondatban. Mea culpa. Asimov talán levette :)
 #127914  Szerző: FLaci81

frekivadasz írta:Pedig ezek a lábrázós zenék nem rádióba valók.
Ez is egy zenei stílus, mint a többi, egy hasonló zenei igényt képviselő rádióban miért ne lehetne játszani?

frekivadasz írta:Jó lenne, ha végre felfognák ezt ott az elmaradott nyugaton is.
Nem hinném, hogy el lennének maradva, épp ellenkezőleg, szinte minden téren fejlettebbek nálunk.
 #127908  Szerző: asimov

Ez jó.. mert máskor meg pont arról megy itt a csevely, hogy a mi rádióink milyen elmaradottak, korszerűtlenek a nyugati tesóikhoz képest :D
Hetente egyszer-kétszer, pár órában férjen már bele mixelt "lábrázós" zene.... főleg, hogy nyilván van rá igény is, hiszen a mi "modern" rádióinkban is -gondolom- ezért megy péntek esténként ugyanez.
Az a Dankó rádió és a M3 (vagy milyen) tv is, aminek a zenei felhozatalától a fiatalabb generációk hidegrázást kapnak, egy igény kiszolgálására jött létre, gondolom én. (Vagy csak szórjuk ki az adóforintokat a semmiért?)
frekivadasz írta:Pedig ezek a lábrázós zenék nem rádióba valók. Jó lenne, ha végre felfognák ezt ott az elmaradott nyugaton is.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 145