RADIOSITE Fórum

• Class FM

#128224  Szerző: csadam

Tegnap belehallgattam, de a 100.5-ön elég sz*rul szólt, mintha be lenne kapcsolva a "Bass Boost" vagy nem tudom.
 #128223  Szerző: kukac

Nem tunik ugy senkinek hogy tul sok a mely?
 #128083  Szerző: asimov

Nem akarnak belekeveredni...(?)
Attila05 írta:Sikerült ma reggel úgy beszélni arról a perről, amit egy magyar feltaláló nyert meg az adidas ellen, hogy nem mondták ki az adidas nevét. Elég röhejes volt a "bizonyos multi" kifejezés. Akkor meg minek erőltetik?
 #128079  Szerző: Mipi

Én hallgatom mostanság. Ááááá Rákóczi az tényleg csak azért van ott, hogy tologassa a hangerőt meg kapcsolgassa a mikrofonokat stb. Balázs meg Jani viszik a műsort. Rákóczi meg betol egy két szót oszt ennyi.
 #128069  Szerző: whoisthere

Tipp:
Témanélküliség?

Azért valószínű, hogy erről sokan nem tudnak - így sem lettek okosabbak.

Megkérhetek valakit, hogy kicsit meséljen milyen mostanság a Morning Show? Van benne valami különleges, amiért érdemes lenne odakapcsolni reggel? --- Azért nem tapasztalom meg magam, mert 10 előtt nincs módom rádiót hallgatni.
 #128063  Szerző: Attila05

Sikerült ma reggel úgy beszélni arról a perről, amit egy magyar feltaláló nyert meg az adidas ellen, hogy nem mondták ki az adidas nevét. Elég röhejes volt a "bizonyos multi" kifejezés. Akkor meg minek erőltetik?
 #127986  Szerző: dkemeny77

kukac írta:...Mar? pedig meg az italo diszkos tarsasagot elo se vettem... :D
:D
 #127984  Szerző: kukac

...Mar? pedig meg az italo diszkos tarsasagot elo se vettem... :D
 #127967  Szerző: djlacee

És akkor úgy érzem, ennél a pontnál abba lehet hagyni az offtopicot, köszönöm
 #127965  Szerző: kukac

@Rat: "Na mi van megtaláltad az ékezeteket ?"
- kezdo kommentelo vagy, igaz? Telefonrol altalaban senki nem bibelodik az ekezettel, nyilvan ez is onnan ment.
  • 1
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 510