RADIOSITE Fórum

• Lounge Rádió - Dombóvár - 98.7 MHz

#12825  Szerző: djlacee

Kép
új logo?
 #8016  Szerző: hori

Szervusz !

:)
Itt vagyok nagyon sűrűn, csak passzív résztvevőként. Ritkán írok. Tervezem a cserét, csak azt nem tudom hogy mikor tudom megtervezni az új kódert. Annak a software-e már tud nagyon pici időhurkokat is létrehozni. Csak mindig az idővel van bajom, amiből nagyon kevés van.
Majd még írok, de ha van kérdésed nyugodtan tedd fel és válaszolok !

Üdv.

Szabi
 #8005  Szerző: Attis

Hello, Hori!
Már régen jártál erre, szóval, üdv mégegyszer.
Nekem azért tűnt fel, mert eléggé csak a vételkörzet határában tudom hallgatni a rádiót. (66-os út, Sásd-Magyarszék) Meg fura, h pl. a Kapos Rádió (tudom, konkurenciáról nem mondunk véleményt) RDS-e baromi gyors, ehhez képest... Bár inkább akkor maradjon ilyen.
De szerintem egy picit lehetne gyorsabb.
Amúgy a dombóvári legalább tényleg jól szól! Ez pozitív! :D
 #7848  Szerző: hori

Attis !

Mindig is ilyen volt. Ezt az RDS kódert én szereltem be anno és ennek a softwarenek az időhurka PS esetén min. 20sec lehet. Ami viszont szerintem nem baj, mivel a gyengébb térerőnél is szinkronizálni tud rá a vevő és nem keverednek össze a betűk. Tervbe vettem már az egység kicserélését, csak idő kell hozzá.

Üdv.

Szabi
 #7738  Szerző: Attis

A dombóvári N-Joy RDS-e "belassult". Tudni kell, hogy az általam ismert Enjoy ill. N-Joy Rádiók RDS PS-e dinamikus. A dombóvári is az, de amíg a többi rádió már "végigpörgeti" az infókat, addig a dombóvári "beragad". Lassú, kb. 20-25 másodpercenként vált.
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62