MikySoft írta:Ezek mind a Gellért-hegyről mennek, nemde?Jaja. De szerintem valamit varázsoltak ott fent, mert 2 és 3 között felváltva tűntek el az adók, tehát nem egyszerre.
MikySoft írta:Ezek mind a Gellért-hegyről mennek, nemde?Jaja. De szerintem valamit varázsoltak ott fent, mert 2 és 3 között felváltva tűntek el az adók, tehát nem egyszerre.
boly írta:Kedves Anja!Szerintem is itt volna az ideje. Ha ezt most nem lépik meg, akkor... Á, inkább nem is írok semmit.
Véleményem szerint itt volna az ideje, hogy állomáshang váltás legyen!
Szerintem iszonyatos nagyot dobna, ha Bakonyi lenne ismét a station voice. Pont FM megszűnése után ez lehetséges is lenne elméleti szinten. A jó öreg kiabálós Bakonyi tudna hatalmasat ütni a váltáson!!!
Üdv.
Szabi írta:Nincs adás... (ilyenkor szerzi a legtöbb hallgatót a Rise)Visszajött.
boly írta:Kedves Anja!Csakhogy B.G. már más vizeken evez... persze semmi sem lehetetlen.
Véleményem szerint itt volna az ideje, hogy állomáshang váltás legyen!
Szerintem iszonyatos nagyot dobna, ha Bakonyi lenne ismét a station voice. Pont FM megszűnése után ez lehetséges is lenne elméleti szinten. A jó öreg kiabálós Bakonyi tudna hatalmasat ütni a váltáson!!!
Üdv.