RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#128490  Szerző: frekivadasz

100%-ban iróniamentesen minden tiszteletem, hogy ilyen sokáig bírta!
 #128487  Szerző: ceve

Artúr 2 év után kezd besokallni a sok agyhalott Facebookozótól... amit abszolút meg is értek.

Nem vagyok róla meggyőződve, hogy ezt a blokkot ebben a formában erőltetni kéne tovább.
 #128422  Szerző: pébégáz

Nekem már a Hey Brother jön ki a könyökömön. Tudom, nem kötelező hallgatni a Music FM-et. Én is csak általában a Délutáni Road Show-t hallgatom rajta, de abban szinte mindig lemegy. De ha máskor kapcsolok oda, akkor is szoktam hallani.
 #128419  Szerző: Snake

djlacee írta:Boneless?
Legjobb példa.
És vannak az alapból atomotdobnék címú zenék ismétlései : pitbull & kecske - cimbör
 #128410  Szerző: zenefalo

asimov írta:Fény az alagút végén?
Amúgy péntek van: mixek mennek este a rádió(k)ban! :)
asr27 írta:Armin van Buuren ft. Sharon den Adel - In and Out of Love Megy jelenleg. :O
Amikor meghallottam, nem akartam elhinni... Eszembe jutottak a jó kis Roxys idők.
Egyre jobb a zenei irányvonal, csak így tovább!!! :)
Számomra akkor is kiábrándító,marad a digitally imported (persze,nem fogható éterben)!
 #128409  Szerző: djlacee

Snake írta:
asr27 írta:Armin van Buuren ft. Sharon den Adel - In and Out of Love Megy jelenleg. :O
Amikor meghallottam, nem akartam elhinni... Eszembe jutottak a jó kis Roxys idők.
jó az irány, de a 30 játszott zene kiábrándító, lassan ökölbe szorul a talpam...
Boneless?
 #128407  Szerző: Snake

jó az irány, de a 30 játszott zene kiábrándító, lassan ökölbe szorul a talpam...
 #128404  Szerző: asimov

Fény az alagút végén?
 #128397  Szerző: asr27

Armin van Buuren ft. Sharon den Adel - In and Out of Love Megy jelenleg. :O
  • 1
  • 326
  • 327
  • 328
  • 329
  • 330
  • 565