dkemeny77 írta:tedd össze a két kezed - te minek olvasod - ha nincs ott az ékezet?kukac írta:ez kedves....adam1400 írta:valaki leírhatná biztos keményt is érdeklikemény? én azt hittem kémény...

dkemeny77 írta:tedd össze a két kezed - te minek olvasod - ha nincs ott az ékezet?kukac írta:ez kedves....adam1400 írta:valaki leírhatná biztos keményt is érdeklikemény? én azt hittem kémény...
kukac írta:ez kedves....adam1400 írta:valaki leírhatná biztos keményt is érdeklikemény? én azt hittem kémény...
Csongii írta:Egyelőre nem tudtak elindulni, mert az adónk, amit megvettek, úgy tűnik nem csak kijelző problémával szenvedett. Amikor leállítottam még semmi baja nem volt, csak a kijelző ment félig tönkre, de most nem indult el, legalábbis ezt az infót kaptam. Szóval hétfőn gondolom viszik szervizbe. A szép az egészben, hogy tegnap délelőtt 10-11 körül mentek fel, hogy elindítsák.mintha nem lehetne két perc alatt szerezni egy tartalékadót, mondjuk a saját ház tájáról...
adam1400 írta:valaki leírhatná biztos keményt is érdeklikemény? én azt hittem kémény...
adam1400 írta:valaki leírhatná biztos keményt is érdekliegen....
adam1400 írta:lesz Mohácsbook?-.- olvasgass...