RADIOSITE Fórum

• Mária Rádió

#130038  Szerző: djlacee

Ez azért elég masszív
http://www.mariaradio.hu/mediaapostol
 #129396  Szerző: mihalylovics

kukac írta:Anelkul hogy a musor szinvonalat minositenem, a streamet hallgatva dobbenetes a hangminoseg, mind a zene, mind a mikrofonozas vonatkozasaban. A proza hattereben folyamatos halk sipolas (mint valami 'aszott kh-radioadas).
Jajj, a hideg raz ezektol a sirontuli hangoktol, ahogy ezek beszelnek...
Őket sem a műszaki és egyéb szakmai igényességükért szeretjük (vagy nem :D )
 #129326  Szerző: kukac

Anelkul hogy a musor szinvonalat minositenem, a streamet hallgatva dobbenetes a hangminoseg, mind a zene, mind a mikrofonozas vonatkozasaban. A proza hattereben folyamatos halk sipolas (mint valami 'aszott kh-radioadas).
Jajj, a hideg raz ezektol a sirontuli hangoktol, ahogy ezek beszelnek...
 #128634  Szerző: frekivadasz

GYERMRAK pont 8 karakter. (bocs)
 #128626  Szerző: kukac

A multkor egy erintettel beszelgettem, aki a maria radio tevekenyseget kb. a gyermekrak alapitvanyehoz hasonlitotta.
 #128614  Szerző: markfelt

whoisthere írta:Láttam a metrós plakátokat, amin egy százalékot kérnek.

Ennyi százaléknyi hallgatóért is im... őőő fo.... mindegy. :twisted: [/size]
a rétegrádióknak kicsi, de erős (lojális, ragaszkodó) tábora van. a mária rádió minden országban adományokból működik.
 #128612  Szerző: whoisthere

Láttam a metrós plakátokat, amin egy százalékot kérnek.

Ennyi százaléknyi hallgatóért is im... őőő fo.... mindegy. :twisted: [/size]
 #127621  Szerző: zsigulifm

whoisthere írta:Tarcsá így harapott a Rise? WTF? :D
Igen, Balaton mellől még a Part FM-et szoktam elcsípni néha. Rise vételhez meg jó nagy szerencse kellett, hogy pont ilyen jó terjedés mellett haljon le a Mária.
 #127509  Szerző: Rat

frekivadasz írta:Rat: milyen tunerrel?
Egyszer van egy Sony STR-DE235, ezt például a 94.1 környékén rendesen letapossa.
Igaz ez csak egy házimozis Tuneres megoldás.
A Videoton RT7300s, ez bíra a kiképzést.
Ezen kívül van még SDR-is, ezt +/- 1-1.5MHz-re szó szerint letapossa.
7dB-el erősítésig lehet használni a környékén, de így a gyengébb adók vételének sanyi.
Vevő antennának egy 3 elemes Yagi van feltéve.
Van még 5 elemes is , de azt kirakni tök felesleges mert ezzel aztán már olyan jel lenne a koax végén hogy azzal már ívet lehet fogni.
De itt nem is ez a lényeg , hanem az hogy 100 Watt ERP teljesítményt engedélyeztek miközben jóval nagyobb ami kimegy.
Anno mikor még a félszeműek erősen randalíroztak a sávban tőlem nem messze volt egy srác aki szintén ennyivel nyomta szinte ráláttam az antennájára.
Érdekes módon mellette a Sonyval jöttek a gyengébb adók is, míg ez hittérítő mellet maximum atomvillanást lehet fogni.
Itt jöhetne a kérdés honnan tudom mennyivel meg honnan ? Halkan jegyzem meg személyesen ismertem ;)
Ez is kb olyan mint a Kontakt rádió aki 10 wattra kapott engedéllyel kb 300-al szennyezi az étert.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 61