RADIOSITE Fórum

• Class FM

#128859  Szerző: kukac

@Zorro90: "...mintha egy, a kimeneti oldalon kihúzott
audio kábelnek erre a végére ráléptek
volna."
- ez pontosan milyen?
 #128851  Szerző: zenefalo

Zorro90 írta:Morning Show-ban az elmúlt percekben a 103.3-on többször is olyan hangok voltak, mintha egy, a kimeneti oldalon kihúzott audio kábelnek erre a végére ráléptek volna. Nem hiszem, hogy a készülékemben lenne a hiba (Philips, még nincs 1 éves).
Nálam is voltak ilyen hangok (104,7),biztos a stúdióban volt probléma.
 #128842  Szerző: Zorro90

Morning Show-ban az elmúlt percekben a 103.3-on többször is olyan hangok voltak, mintha egy, a kimeneti oldalon kihúzott audio kábelnek erre a végére ráléptek volna. Nem hiszem, hogy a készülékemben lenne a hiba (Philips, még nincs 1 éves).
 #128831  Szerző: zenefalo

molnarb írta:Szeged, 94.9... kb. félpercenként beszaggat az adás, mintha talán a codec vacakolna. Máshol is tapasztalható?
Kékes 104,7-en hibátlan az adás,biztos a helyi átjátszónál van hiba.
 #128829  Szerző: molnarb

Szeged, 94.9... kb. félpercenként beszaggat az adás, mintha talán a codec vacakolna. Máshol is tapasztalható?
 #128812  Szerző: Zorro90

kukac írta:néha feltűnik hogy úgy kompaktálnak, hogy az adott dal vége felé beúsztatják még egyszer ugyanazt, megnyújtva ezzel a dal játszási idejét. nem feltétlen tartom rossz megoldásnak, de szebb lenne ha inkább sikerülne nagyjából időre szerkeszteni és a fennmaradó minimális időt music promóval kitölteni.
Akkor megnyugtató, hogy nem flesseltem csütörtökön 18 óra előtt :D

http://www.youtube.com/watch?v=12zPU-8bsTE
2:03-hoz lett "visszahajtva a tű a bakeliten" :D
 #128723  Szerző: kukac

néha feltűnik hogy úgy kompaktálnak, hogy az adott dal vége felé beúsztatják még egyszer ugyanazt, megnyújtva ezzel a dal játszási idejét. nem feltétlen tartom rossz megoldásnak, de szebb lenne ha inkább sikerülne nagyjából időre szerkeszteni és a fennmaradó minimális időt music promóval kitölteni.
 #128669  Szerző: dkemeny77

Zorro90 írta:Csiszár mester újra beszél! :)
(Nem tudom, mióta, de én csak most tapasztalom...)
:troll:
 #128595  Szerző: Zorro90

Csiszár mester újra beszél! :)
(Nem tudom, mióta, de én csak most tapasztalom...)
 #128476  Szerző: frekivadasz

Csak mennek itt régebbi zenék is.. erre az INXS-re tényleg ráfér egy kis mókolás :)
  • 1
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 510