RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#129196  Szerző: Csongii

adminisztrator írta: ez teljesen nonszensz egyébként, ugyanannak kéne szólnia, meg kéne lépni, amint erre lehetőség lesz.
Itt az a kérdés, hogy most az új szerződéstől számít majd a 2 év, vagy a komlói freki megnyerésétől. Amennyiben utóbbi, úgy nem kell már rá túl sokat várni, ha jól emlékszem idén meg lesz a 2 év.
 #129192  Szerző: markfelt

Csongii írta:Nem ugyanaz szólt, de szépen lehalkult és már jött is a másik frekvencián a másik zene, fokozatosan felerősödve. Így értettem, hogy nem volt zavaró. 2 különböző zene szólt, más műsor szól a kettőn. A 90,6-on Pécs legjobb slágerei, míg a másik 2 frekvencián Baranya kedvencei szólnak.
ez teljesen nonszensz egyébként, ugyanannak kéne szólnia, meg kéne lépni, amint erre lehetőség lesz.
 #129190  Szerző: Csongii

Nem ugyanaz szólt, de szépen lehalkult és már jött is a másik frekvencián a másik zene, fokozatosan felerősödve. Így értettem, hogy nem volt zavaró. 2 különböző zene szólt, más műsor szól a kettőn. A 90,6-on Pécs legjobb slágerei, míg a másik 2 frekvencián Baranya kedvencei szólnak.
 #129188  Szerző: markfelt

Csongii írta:MA Pécsről hazafelé jövet leteszteltem, hogy átvált-e a 90,6-ról a 93,8-ra. Átváltott automatán, és elég szépen, nem volt zavaró. :)
nem volt zavaró, tehát ugyanaz szól a két frekvencián (és a 99.4-en)?
 #129187  Szerző: Csongii

MA Pécsről hazafelé jövet leteszteltem, hogy átvált-e a 90,6-ról a 93,8-ra. Átváltott automatán, és elég szépen, nem volt zavaró. :)
 #128746  Szerző: djlacee

kukac írta:
adminisztrator írta:heh, tényleg megy
mi megy?
Digikábelen a Rádió1
:ayfkm:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25