RADIOSITE Fórum

• Zene

#129107  Szerző: asimov

Norvég, indonéz és talán lengyel zászló akadt, de magyart nem láttam eddig. :)
Sikerült egy értékelhető fotó a tömegről:
Kép
Az embertömeg bal/hátrafelé folytatódik még. Ami látszik, az a kétharmada, háromnegyede lehet az "össznépességnek"

Amúgy nemrég volt DJ váltás: Armin-t váltotta Paul van Dyk... a tömeg kórusban éltette Armint, majd "követelte" Paul van Dyk-ot.
Az Armin előtti valakik (elvileg helyi arcok) közül az első nagyon jól kevert, viszont dögunalmas előadó volt, alig foglalkozott a közönséggel. Belealudtam!
A második arc már sokkal jobban dolgozott, de itt meg a keverés nem jött be annyira nekem, viszont közönség hellyel-közzel vevő volt a produkcióra. Az -elvileg- helyi DJ nyilván nekik zenélt.
Most tényleg Armin (van Buuren) tette helyére a dolgot a professzionális keverésével és talán tökéletesre sikerült előadásával.

Paul van Dyk, az eddiekhez képest érdekes irányt vett: pár perces hardtrance mix-el kezdett, aztán kicsi "klasszikus" trance és most megint kemény, markáns track-ekből kever (egy ízben mintha rave-et is hallani véltem volna) és maga a keverés (hangszinekkel is durván játszik) is ehhez igazodik. Közben egy-egy vocaltrance track is szól..
Paul nagyon durván adja elő.. de, így is király a műsor :)

frekivadasz írta:Jól tolják az indonézek :)

Na, itt lesz vajon magyar zászló? :D
 #129101  Szerző: frekivadasz

Jól tolják az indonézek :)

Na, itt lesz vajon magyar zászló? :D
 #129095  Szerző: asimov

Szűk 2 perc múlva startol A State of Trance 650 new Horizons turné Jakarta-i bulija és hát itt is összejött valamekkora embertömeg.
Videostream: http://www.youtube.com/watch?v=diVS40hoFW8
 #128965  Szerző: Attis

adminisztrator írta:http://www.youtube.com/watch?v=SnTL1L8a6YI
jó éjszakát, gyerekek
10 másodpercig bírtam. :yeah:
Ezek után muszáj valami bikinisnagymellűcsajos klipet néznem. :boldog:
 #128767  Szerző: asimov

Az "ASOT 650 New Horizons" Buenos Aires-i állomásán is odatették magukat a szervezők és a fellépő DJ-k is. Fellépett két tizenéves(nek látszó) DJ is és bírták a nyomást! (saccra itt is volt szűk 10E ember) Le a kalappal előttük!
Elépesztő volt az is, ahogy az amúgy futball meccseken szokásos "nótával" Armin Van Buuren-t hívta a közönség: "óóóóléééééé, oléé, oléé, olééééé... Armiiiiiin, Armiiiiiin..." :)

A végére összehoztak egy "örömkeverést" is, vagyis az addig fellépő DJ-k együtt álltak a pultnál, és "egymás kezébe adva" a keverőpultot, vitték a műsor hajráját. Nagy ötlet volt, és a közönség (aki amúgyis végig együtt ugrált a DJ-kel) roppantúl értékelte ezt is!
 #128437  Szerző: asimov

Tavaly, a döntőben mind a 20 szavazatomat elküldtem. Idén egyet sem.
asr27 írta:
asimov írta:Kezdődik "A Dal" döntője az M1-en.
Eddig semmit nem láttam ebből és kiváncsi vagyok nagyon a felhozatalra...
Kár volt néznem... itt sem az volt a lényeg, hogy valóban olyan képviselje Magyarországot, aki ért is a zenéhez...
 #128436  Szerző: asr27

asimov írta:Kezdődik "A Dal" döntője az M1-en.
Kár volt néznem... itt sem az volt a lényeg, hogy valóban olyan képviselje Magyarországot, aki ért is a zenéhez...
 #128431  Szerző: asimov

:D
frekivadasz írta:Vagy olaszok vízszintes polárban ^^
 #128430  Szerző: asimov

Kezdődik "A Dal" döntője az M1-en.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 145