RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#130599  Szerző: frekivadasz

Az kevés, attól még interferencia ugyanúgy van.
 #130567  Szerző: LuciFerko

Jó benéztem, hogy a "jelminőség" esett lejjebb, a térerő maradt. De ez is érdekes. A többi adó (Gerecse, Dunaújváros, BP) pont annyival jön mint eddig.
 #130563  Szerző: markfelt

LazlowHUN írta:
LuciFerko írta:Mintha csökkent volna az összes kabhegyi MUX térereje.
Mostanság volt/lesz valami karbantartás több telephelyen is.
kicsit biztos lejjebb vették a kakaót (nem), hogy ne nagyon bassza meg az áram az antennaszerelő művész urakat, hanem csak úgy lightosan.
 #130558  Szerző: LazlowHUN

LuciFerko írta:Mintha csökkent volna az összes kabhegyi MUX térereje.
Mostanság volt/lesz valami karbantartás több telephelyen is.
 #130548  Szerző: LuciFerko

Mintha csökkent volna az összes kabhegyi MUX térereje.
 #128894  Szerző: LuciFerko

Erősítő még nincs rajta, csak szimmetrizáló. Erősítőt ma hozok, dobozolt panel, majdnem 2000 forintért vettem.
 #128892  Szerző: lali87

LuciFerko írta:Na kitettem egy "lepke" antennát a 10 emeletes tetejére. Kabhegy-Fehérvár-Budapest max jelszinttel jön (pedig első 2 háttal van, a Fehérvár TV miatt néz BP fele)

De azonban, ahogy elindul a lift, beakad a kép, elmegy a jel. Ez még a mágneskapcsolós rendszer.

Erre valami gyógymód létezik? :(
A nyeresége jó a lepkének, de....amúgy meg s**r az egész....általában gyárilag erősítősek, ami egy darab nyák minden árnyékolás nélkül kb.1000Ft-ért van árnyékolt erősítő hozzá, ettől javul valamit, de nekem a végső megoldás, egy ilyen antenna jelentette egy triax mini erősítővel. Azóta nem zavar ha motoroznak odakint :-) és négy fele osztott jelnél kábelhossztól függően 72-77% közti jelerősséget értem el. A Karancsi adótól 10-15 km-re.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 203