RADIOSITE Fórum

• Érd FM - Érd - 101.3 MHz

#129278  Szerző: mlaszlo

Valóban, visszatért a kezdeti lefedettség, talán egy picit erősebb is. Az viszont nem értem hogy lehet, Budapest és Érd között helyenként a Class FM szűrődik bele.
 #129182  Szerző: zsigulifm

pébégáz írta:Ezt én is észrevettem. Már a múltkor írtam, hogy gyengébb lett, de most még ahhoz képest is rosszabb. Tegnap Törökbálint felé autózva hallgattam, és voltak helyek, ahol egyáltalán nem szólt, sőt Törökbálint központja környékén valami más szólt helyette. Kár, mert már megkedveltem ezt az adót.
Itt ebben a pillanatban akkora a térereje, mint amikor elindult, viszont vasárnap semmi nem jött belőle.
 #129174  Szerző: pébégáz

Ezt én is észrevettem. Már a múltkor írtam, hogy gyengébb lett, de most még ahhoz képest is rosszabb. Tegnap Törökbálint felé autózva hallgattam, és voltak helyek, ahol egyáltalán nem szólt, sőt Törökbálint központja környékén valami más szólt helyette. Kár, mert már megkedveltem ezt az adót.
 #129157  Szerző: mlaszlo

Jelentősen csökkent a lefedettség, legalább Budapest felé, gyakorlatilag Érdet elhagyva 1-2 km után teljesen megszűnik a vétel, sőt még Érden belül is helyenként zajos. Ha ez így marad, akkor nem a térség, hanem maximum Érd rádiója lehet, mert a szomszéd településekre így nem szól át.
 #129026  Szerző: zsigulifm

pébégáz írta:Mintha visszavettek volna a teljesítményből. Vasárnap még egész jól fogható volt hordozható rádióval is, hétfőn már nem. Csak tetőantennával vehető jól.
Valami nagyon nem okés náluk, eddig 30 dB RDS+ST volt, most meg a Rádió Eger jövöget helyette.
 #129012  Szerző: pébégáz

Mintha visszavettek volna a teljesítményből. Vasárnap még egész jól fogható volt hordozható rádióval is, hétfőn már nem. Csak tetőantennával vehető jól.
 #128986  Szerző: ceve

Budapestre alig terjed be, cserébe a Lakihegy Rádió most már igen.
 #128910  Szerző: dkemeny77

kukac írta:Nagyon helyes, majd meglatod milyen praktikus, en pl a piacon ugy veszem a narancsot hogy "abbol a fideszesbol kerek ket viktort es egy rogant", egybol tudjak hogy ket nagyobb, pocakos gombot es egy kis nyiszlett toporodottet akarok :)
:lol: :lol:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16