RADIOSITE Fórum

• Sirius Rádió - Kiskunfélegyháza, Kiskunmajsa

#12920  Szerző: jimmer

jaj ne legyetek már ennyire LÁMÁK! A gyömrői Sirius egy kalóz rádió volt! Ez a Sirius félegyházi kerrádió! legalább néznétek utána mielőtt hülyeségeket írtok :O
 #12906  Szerző: nyikolaj

Lehet!Nem sokat néztem belőle,csak azt jegyeztem meg,hogy Sirius rádiorol volt szo.De szerintem igazad van,mert elég kezdetlegesek voltak :lol:
 #12905  Szerző: Zsolt

nyikolaj írta:A Sirius rádiot 3 idös ember üzemelteti.Az otthonukbol!Voltak a tv-ben is(m1-en)
Biztos nem a gyömrői kalóz-kisköz Siriusról volt szó?
 #12904  Szerző: nyikolaj

A Sirius rádiot 3 idös ember üzemelteti.Az otthonukbol!Voltak a tv-ben is(m1-en)
 #12850  Szerző: LuciFerko

jimmer írta:Tegnap a háttéripari kft kijött megmérni az adót.

már értem miért szólt legalább 6 frekin a "műsor" +5,9 -es túlvezérlésnél ez talán természetes is nemde?! :)

szerencsére most már beállították így nem ver belénk sem. köszi!
Szééép... :D
 #12803  Szerző: jimmer

Tegnap a háttéripari kft kijött megmérni az adót.

már értem miért szólt legalább 6 frekin a "műsor" +5,9 -es túlvezérlésnél ez talán természetes is nemde?! :)

szerencsére most már beállították így nem ver belénk sem. köszi!
 #5496  Szerző: Zolee(ractive)

Aki erre a rádióra azt mondja, hogy jó, az még nem hallott rádiót, vagy pedig nagyon súlyos ízlésficama van. Ehhez képest a GoldFM és társai profi rádióadók. Mindenféle elfogultság nélkül állíthatom, hogy ez egy egységes arculat nélküli, hozzá nem értőkből által készített katyvasz, immáron sok-sok éve. Mondjuk azt sem mondhatom, hogy a környéken vannak jobb rádiók... pl. a Rádió Szentes (Szentes, FM 106,1) kb. azonos színvonal.
 #5471  Szerző: jimmer

nekem mind1, csak ha már ennyire reklámozod .. érted.. amúgy rengeteg helyen rosszul írják - pl frekivadászon is. sőt ott még 100 W ERP -vel szerepel ami valójában 660W hivatalosan, valóságban még több. A hét eleji NHH razzia során néztük, az eddigi 10-11 szignál erőssége akkor csak 7 volt. Szóval ők is sumákolnak szépen.

Nincs vele semmi bajod? Akkor nem nagyon hallgattál még normális rádiót. Vagy csak túl "általános füllel" hallgatod. No mind1 ebbe nem megyek bele, a városban nagyon kevesen szeretik sőt egyre kevesebben ez tény.
A zenei kínálatba csak egy mondat erejéig mennék bele:

Amikor a disco-s Basics "bácsi" van bent általában az általa kedvelt zenék mennek, ami nem túl szerencsés. A minőségről meg csak annyit hogy kb 1 éve szar a déli antennájuk (ha nem több). Ennek cseréjére 4 millát akarnak leakasztani az önkormányzattól. MI KERÜL ENNYIBE? Ezen kb 2 db 1kW adót meg 4 antennát lehetne venni, nem egy szar dipólt.. ez egy jó rádió? köhömm
 #5435  Szerző: davidjejee

jimmer írta:ki vagy te davidjejee hogy ennyire reklámolod ezt a ... ? Legalább a nevét írnád le helyesen.. Ugyanis nem hosszú Í hanem rövid.
Elnézést kérek Tőled Jimmer!
Bár tudom névben sosem lehet tévedni, remélem életem első és utolsó névtévedése ez :)
Egyébként semmi bajom ezzel a rádióval, csak szeretnék ezzel kapcsolatban informálódni egy picit.
Remélem nem gond!

Tisztelettel:

Dávid
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13