RADIOSITE Fórum

• Informatika

#129282  Szerző: kukac

Leginkabb sehogy. Ez nem naplozott folyamat.
 #129277  Szerző: asr27

Sziasztok! Egy NAGYON FONTOS kérdésem lenne: Valahol a Windowsba vissza lehet nézni, hogy tegnap milyen időpontban kapcsolta be a rendszer a monitort?
Tehát itt arra gondolok, hogy úgy van beállítva a rendszerbe, hogy ha fél óráig nem nyúlok az egérhez vagy a billentyűzethez, akkor kikapcsolja a gép a monitort, és azt szeretném visszanézni, hogy tegnap este milyen időpontban kapcsolta vissza a windows a monitort!!!!
 #129216  Szerző: asimov

Korrekt, hogy minden rendszerre elküldik az értesítést saját nyelven.
frekivadasz írta:Méret: 511 KB

A jelen frissítéssel a Windows XP rendszer felhasználóit kívánjuk értesíteni arról, hogy a támogatás 2014. április 8-án megszűnik.

A frissítéssel kapcsolatos további információ http://support.microsoft.com/kb/2934207
 #129202  Szerző: frekivadasz

Méret: 511 KB

A jelen frissítéssel a Windows XP rendszer felhasználóit kívánjuk értesíteni arról, hogy a támogatás 2014. április 8-án megszűnik.

A frissítéssel kapcsolatos további információ http://support.microsoft.com/kb/2934207
 #129063  Szerző: asimov

Leesett a céglogós matrica? :P :D
noartist írta:az Asus szervíz 1 munkanap alatt megcsinálta a noteszgépem,le a kalappal. :yes:
 #129062  Szerző: asimov

Természetesen ennek is az lesz a vége, csak előtte -ha sikerűl- kiderítem azt, hogy konkrétan mi okozza a kékhalált. Magamnak a "szakmai" kiváncsiság miatt, a tulajnak meg okulásképpen. (Vasárnapig még "játszhatok" a géppel.)
asr27 írta: Én nem szoktam variálni az ilyen kékhalálos/újraindulgatós gépekkel!
A legtutibb megoldás mindig a formázás és Win újratelepítés szokott lenni, természetesen a legfrissebb driverekkel. Utána legtöbbször gyors és hibátlan rendszert kaptam.
 #129048  Szerző: freestyle7

Nem tudja valaki hogy VL-es windows 8.1-esetében miért nincs beépítve a Windows Media Center? :o
 #129043  Szerző: noartist

az Asus szervíz 1 munkanap alatt megcsinálta a noteszgépem,le a kalappal. :yes:
 #129037  Szerző: asr27

asimov írta:Van itt egy asztali masina. Hiba: kékhalállal, win betöltés közben újraindul. (atx, hdd, vga, ram mind hibátlan. Alaplap kérdésés egyelőre, de púpos kondit nem látok)
A gépet jobbára két gyerek használja: játékdemók és onlány játékok tömkelege...
Először hiányzott pár rendszerfájl is, vagyis "csökkentett mód" sem volt. Ezeket másik gépről felpakoltam, de a csökkentett módban sem volt köszönet... pár darab "erőszakos" tempfájl és reg takarítás után lett kezelhető egyáltalán a win.

Most (csökkentett módban) fut a "Spybot" és számolatlanúl listázza az adware, downloader, malware elemeket.... szép lista lesz. Még Ad-Aware-val, valami 300 feletti azonositás volt az abszolút "rekordom" egy azaz 1 win telepítésen. A kétmagos/4GB-s gépet nem sok hijján leültette a sok "alien" :D
Én nem szoktam variálni az ilyen kékhalálos/újraindulgatós gépekkel!
A legtutibb megoldás mindig a formázás és Win újratelepítés szokott lenni, természetesen a legfrissebb driverekkel. Utána legtöbbször gyors és hibátlan rendszert kaptam.
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 330