A politika topikban folytassátok, de pls kulturált hangnemben. 

kukac írta:@Wolfman: "<off>Akkor egy kis törióra következik: pl. azSzerintem te is hasonlóan gondolkodnál, ha rettegned kellene, hogy mikor törik rád az ajtót, vagy éppen nem mered elhagyni az otthonod, mert ha elhagyod, amire visszaérsz, elviszik a házadból, ami értékes és mozdítható! Ja és tudom, hogy kik voltak az elkövetők, csupán komoly bizonyítékom sajnos (még) nincs! Mint kiderült tegnap, a rendőrségre nem lehet számítani, arra nem képesek, hogy körbenézzenek! Érdekes, Én sétáltam, 3-400 méterre megtaláltam egy híd alatt, néhány eldobott ételt, ami az én hűtőmből származik! De persze még mindig mond azt nyugodtan, hogy nem cigányok voltak! Én meg azt mondom, hogy de igen, azok voltak, meg 1 hónappal ezelőtt a 2. szomszédomhoz is ők mentek be!!
olasz fasiszta pártnak voltak zsidó tagjai,
néhányan magasabb pozíciót is
betöltöttek.</off>"
- de hogy jon ez most ide?
Amikor asr27 elbol levagja hogy "nyilvan csakis ciganyok lehettek az elkovetok", anelkul hogy erre barmilyen bizonyiteka lenne, akkor ezzel azt fejezi ki, hogyan is gondolkodik o a tole eltero nepcsoportba tartozo emberek osszessegetok. Ezt fasizmusnak hivajak.
kukac írta:@Wolfman: "(Kis megjegyzés: a fasizmust nem illik a<off>Akkor egy kis törióra következik: pl. az olasz fasiszta pártnak voltak zsidó tagjai, néhányan magasabb pozíciót is betöltöttek.</off>
rasszizmussal vagy a nácizmussal
összekeverni. Én azt javaslom, legyünk már
tisztában a fogalmakkal. Köszönöm.)"
- nem tortent ilyen, lovagolhatunk a szavakon, rendezhetunk szemantikai vitat ha gondolod, de ez akkor is fasiszta felfogas (nem, nem naci! - egyaltalan hogy jon ez most ide?), viszont ketsegtelenul rasszista is, bar a fasizmus es a rasszizmus altalaban kezenfogva jarnak...
Wolfman írta:Én igen.kukac írta:Nem fogom a fasizmusra, ez pont maga a fasizmus...Olvassa itt egyáltalán bárki is a hozzászólásaimat?
kukac írta:Nem fogom a fasizmusra, ez pont maga a fasizmus...Olvassa itt egyáltalán bárki is a hozzászólásaimat?