RADIOSITE Fórum

• MinDig TV

#129559  Szerző: djlacee

Keddtől például az új C8 TV-vel, ami este 8-től éjfélig (primetime) fog sugározni, válogatva a Chellomedia csatornáiból

http://mindigtv.hu/minimax-utan-jon-c8- ... alataba-is
 #126662  Szerző: markfelt

ahogy mondja djlacee... de a helyi műsorok is megmaradtak, csak most nappali képújság helyett országos érdeklődésre számot tartó műsorok mennek. szóval a hatoscsatornát óvom, elég népszerű lehet az 50 év felettiek között, tartalmilag kb. azt adja, amit anno a budapest tv, csak igényes(ebb) kivitelben.

amúgy a mindigtv-n nincs fent, csak a mindig tv appban, de ott is csak 1 órás késleltetéssel. a mindigen a d1 van fent.
 #126661  Szerző: djlacee

LuciFerko írta:
adminisztrator írta:orszagosan..
A hatoscsatorna egy 6. kerületi tévé, nem? :)
'vót valamikó
 #126643  Szerző: LuciFerko

lali87 írta:
LazlowHUN írta:Szvsz egyre kevésbé áll meg a "Minden ami kell és semmi ami nem" szlogen.
Szerintem a d1 tv kevésbé érdekfeszítő (Nem értem mit keres a MinDigTV-n???) mint az RTL2....és valszeg a legnézettebb kábelcsatornává növi ki lassan magát...engem nem izgat, de sokan fogják nézni az tuti...
És a hatoscsatorna? Amúgy ha ilyen nóném tévék bekerülhetnek, akkor ennyi erővel mehetne az enyingi városi tévé is. :gülü2:
 #126631  Szerző: lali87

LazlowHUN írta:Szvsz egyre kevésbé áll meg a "Minden ami kell és semmi ami nem" szlogen.
Szerintem a d1 tv kevésbé érdekfeszítő (Nem értem mit keres a MinDigTV-n???) mint az RTL2....és valszeg a legnézettebb kábelcsatornává növi ki lassan magát...engem nem izgat, de sokan fogják nézni az tuti...
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 33