RADIOSITE Fórum

• Politika

#129651  Szerző: markfelt

az andrássyn a balliberális tüntetés alatt pedig csak oláh lajos plakátok voltak kint. és akkor wat. nincs ezzel semmi baj.
 #129649  Szerző: zoo

Ma sétáltunk barátnőmmel a fővárosban és áthaladtunk a Deák téren (ahol Tavaszi fesztivál programja volt) és az Erzsébet tér környékén (amit most adtak át).

Szoktam nézni a választási plakátokat, mert néha igen kreatívan vannak kidekorálva. Itt minden plakát makulátlan volt, biztos frissen rakták ki őket - ami érthető is a nagy tömeg miatt. Az viszont érdekes volt, hogy kora délután mikor még tartottak a programok, csak fideszes (Rónaszékiné Keresztes Mónika) plakátok voltak kint. Elismerem, hogy csak az útba eső felületeket néztem, így kb. 5-6 pozdorjából készült hirdetőoszlopot láttam, de azok minden oldalán a fidesz delegáltja volt.

Most vagy másfél órája, mikor hazafelé tartottunk: ismét útba estek ezek a helyszínek. Már nem voltak sokan, gondolom befejeződtek a programok. Mindenki megnyugodhat, néhány fideszes plakátot frissen lefedtek az ellenzék plakátjával, így vissza állt a rend. Hihetetlen, hogy mindenre gondolnak...
 #129551  Szerző: kukac

"La cosa nostra"
 #129506  Szerző: kukac

Jahhahaaa, de szakallas poen.. :)
 #129505  Szerző: markfelt

de orban processzorral mindenképp
 #129501  Szerző: Snake

frekivadasz írta:SOCIAL AFFAIRS, vagy EDUCATION viszont igen. Esetleg ALARM. :D
legyen ALARM :D
 #129492  Szerző: kukac

Uraim, ez a ket utobbi komment felettebb stilusos es szorakoztato hozzaszolas volt! Koszonom! :)
  • 1
  • 424
  • 425
  • 426
  • 427
  • 428
  • 518