RADIOSITE Fórum

• Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

#133093  Szerző: samsung

molnarb írta:Felkerültek a pesti frekik beadott pályázóinak listája:

90.3:
MŰSOR-HANG Műsorszolgáltató Zrt. - Gazdasági Rádió
Tilos Kulturális Alapítvány - Tilos Rádió

92.1:
Aeriel Rádió Műsorszóró Kft. - Klasszik Rádió
Pannon-Work Logisztikai Kft. - ???

105.9:
HANG-ADÁS Kft. - ???

94.2:
FM 4 Rádió Kft. - Mária Rádió
Crossborder Film Kft. - ???

Tippek a kérdőjelekre? :) A Gazdasági Rádió mindenesetre nem bízta a véletlenre...
Pannon-Work Logisztikai Kft. sztem a Radio face,orrba szájba támogatja,reklámozza a face!Bár a Music Fm mellett sztem semelyik ilyenfajta rádió nem tudna megélni....
 #133092  Szerző: molnarb

Felkerültek a pesti frekik beadott pályázóinak listája:

90.3:
Tilos Kulturális Alapítvány - Tilos Rádió

92.1:
Aeriel Rádió Műsorszóró Kft. - Klasszik Rádió
Pannon-Work Logisztikai Kft. - ???

105.9:
HANG-ADÁS Kft. - ???

94.2:
FM 4 Rádió Kft. - Mária Rádió
Crossborder Film Kft. - ???

Tippek a kérdőjelekre? :) A Gazdasági Rádió mindenesetre nem bízta a véletlenre...
 #129710  Szerző: hori

adminisztrator írta:
hori írta:10. 156/2014. Felkérés a Budapest 105,9 MHz rádiós médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervének kidolgozására
11. 157/2014. Felkérés a Budapest 94,2 MHz rádiós médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervének kidolgozására
12. 158/2014. Felkérés a Budapest 90,3 MHz rádiós médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervének kidolgozására
13. 159/2014. Felkérés a Budapest 92,1 MHz rádiós médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervének kidolgozására
14. 160/2014. Felkérés a Budapest 96,8 MHz rádiós médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervének kidolgozására

Csak nem történni fog valami ? Ezekre mit lehet saccolni ? Kereskedelmi, közszolgálati vagy kisköz-frekik lesznek ?
kozszolgalati frekvenciakat nem palyaztatnak, kozossegire gondolsz szerintem.

a kiskozossegi megint mas, ott nem egy adott frekvenciat hirdetnek meg.
Így van ! Köszi a helyreigazítást ! :)
 #129708  Szerző: mihalylovics

adminisztrator írta: azt ne felejtsük el azért, hogy a 96.8 eredetileg egy 10 kilowattos(!) freki a szecskáról
ha az tényleg úgy üzemelne, jó lenne (csak legyen kereskedelmi), de végül miért lett ilyen röhejes, mint a R17 esetén?
adminisztrator írta: egyébként meg ne legyenek illúzióitok, azért pályáztatják meg ezeket, mert lejárnak, illetve a 96.8 esetében mivel "elfelejtették". szerintem a fő cél a tiloson kívül az, hogy maradjanak azok a rádiók, amik most is szólnak rajtuk, ennek megfelelően én közösségi-dömpingre számítok.
a 90.3 sem túl nagy vételkörzetű, szerintem ott is ugyanaz lesz, mint a civil esetén: egyedüli pályázós lesz és elviszik (legalábbis remélem) :)
 #129705  Szerző: markfelt

mihalylovics írta:
LuciFerko írta:
Snake írta:Na melyikre pályázzak? :D
96.8 :D
na, arra inkább ne, mert azt itt elnyomja a tót regina a 96.9-en :)
azt ne felejtsük el azért, hogy a 96.8 eredetileg egy 10 kilowattos(!) freki a szecskáról
asr27 írta:attól félek én is :cry:
Bár a 94.2 elég gyenge freki, az maradjon csak közösségi...
a 94.2 önmagában tényleg az, pécel+vác+gyál+monor(+százhalombatta, törökbálint, gödöllő stb) együtt viszont komoly lenne

egyébként meg ne legyenek illúzióitok, azért pályáztatják meg ezeket, mert lejárnak, illetve a 96.8 esetében mivel "elfelejtették". szerintem a fő cél a tiloson kívül az, hogy maradjanak azok a rádiók, amik most is szólnak rajtuk, ennek megfelelően én közösségi-dömpingre számítok.
 #129702  Szerző: Snake

mihalylovics írta:
LuciFerko írta:
Snake írta:Na melyikre pályázzak? :D
96.8 :D
na, arra inkább ne, mert azt itt elnyomja a tót regina a 96.9-en :)
Azért van megművelve egy apróval lentebb :D
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 107