RADIOSITE Fórum

• Politika

#129852  Szerző: asimov

Ez is politika, de garantáltan nevetni fogtok :)
Felhívnám a figyelmet az átadott "építményre", amely "most már megfelel a 21. század kihívásainak."
http://www.origo.hu/valasztas2014/20140 ... tozot.html

Mondom időgép :D
 #129847  Szerző: markfelt

igen, a kozgepes, balazs arpados mutyi, a kurucinfon es a nyugat.hu-n erdemes tajekozodni ezugyben.
 #129846  Szerző: asimov

Nem, ez új sztori. (egyelőre csak fél-infokat találtam...)
noartist írta:
asimov írta:Most tudtam meg, hogy igen komoly kaliberű rendezvénye lesz a Jobbik-nak Siófokon (a Fidesz balatoni fellegvárában!) és valami nagyon csunya mutyit is emlegetett jobbikos barátom, amelyben a helyi fideszes képviselőjelölt nyakig benne van.
fogadjunk,hogy szerepel benne a trafik szó... :)
 #129844  Szerző: noartist

asimov írta:Most tudtam meg, hogy igen komoly kaliberű rendezvénye lesz a Jobbik-nak Siófokon (a Fidesz balatoni fellegvárában!) és valami nagyon csunya mutyit is emlegetett jobbikos barátom, amelyben a helyi fideszes képviselőjelölt nyakig benne van.
fogadjunk,hogy szerepel benne a trafik szó... :)
 #129839  Szerző: asimov

Most tudtam meg, hogy igen komoly kaliberű rendezvénye lesz a Jobbik-nak Siófokon (a Fidesz balatoni fellegvárában!) és valami nagyon csunya mutyit is emlegetett jobbikos barátom, amelyben a helyi fideszes képviselőjelölt nyakig benne van.
 #129810  Szerző: Attis

ez akkora baromság, hogy nem kommentálom.
Ha baromság, annak örülök. ;)
Csak sajna félő, hogy nem.
 #129809  Szerző: markfelt

Attis írta:
tv2 fidesz-közeli kézbe került. ezt felesleges cáfolgatni. csak mondom, ez még nem baj szerintem.
De baj. Mert attól félek, hogy ez én + te + a többiek pénzén. Nekem nem kell a tv2. Ha az eddigi tulaj azt mondja, hogy nincs tovább rá pénze, max. fekete képernyő lenne. Volt már ilyen, lesz is.
Kellett...
ez akkora baromság, hogy nem kommentálom.
 #129808  Szerző: Attis

azt pedig továbbra is fenntartom, hogy egy bulvárműsorban arról beszél a csatorna, amiről akar, de egy választási hírműsorban köteles betartani a médiatörvény által előírt arányokat, kvótákat stb., így nem tartom furcsának azt, hogy az atv-t elmarasztalták, a tv2-t pedig nem.
Na-na.. Ne keverjük itt a dolgokat, ahogy mostanság a foglalkoztatási adatokat szokták. :lol:
Az ATV-t azért marasztalták el, mert a felszólalók közötti szünetben a helyszínen és így a tv-ben is "kormányváltós" reklám volt látható.
Szombaton nem néztem a "Béke"menet felvonulását (sokkal jobb programom volt, bármi is volt az :lol: ), de azt is élőben adta az ATV.
Az ATV saját technikával, saját rendezéssel közvetített, vagy csak át vett valamit? Utóbbi. Nyilván így is felmerül felelősség. A Hír TV-t ez nem érinti, kb. nagyban sz*rtak a másik oldal kampányzárójára.
tv2 fidesz-közeli kézbe került. ezt felesleges cáfolgatni. csak mondom, ez még nem baj szerintem.
De baj. Mert attól félek, hogy ez én + te + a többiek pénzén. Nekem nem kell a tv2. Ha az eddigi tulaj azt mondja, hogy nincs tovább rá pénze, max. fekete képernyő lenne. Volt már ilyen, lesz is.
Kellett...
 #129807  Szerző: markfelt

djlacee írta:A Naplóban mindig is voltak ilyen, politikusok egy napját végigkísérő riportok
ez pedig a másik, indokolatlanul hisztizik a balliberális online média most is.
de ettől függetlenül tény, illetve nyílt titok, hogy a tv2 fidesz-közeli kézbe került. ezt felesleges cáfolgatni. csak mondom, ez még nem baj szerintem.
 #129806  Szerző: djlacee

A Naplóban mindig is voltak ilyen, politikusok egy napját végigkísérő riportok
  • 1
  • 421
  • 422
  • 423
  • 424
  • 425
  • 519