Ennél jobbat nem lehet csinálni! Ez már jobbbbbbb! (nem)
fidesz
fidesz
Megyek megeszem nyersen a krémet!
djlacee írta:adminisztrator írta:such poén, very irónia, much nyugatipélda wowdjlacee írta:De ez egy free radio, be lehet menni, és lehet jobbat csinálniahhahahahahahaha
adminisztrator írta:such poén, very irónia, much nyugatipélda wowdjlacee írta:De ez egy free radio, be lehet menni, és lehet jobbat csinálniahhahahahahahaha
djlacee írta:ahhahahahahahahamihalylovics írta:De ez egy free radio, be lehet menni, és lehet jobbat csinálnidjlacee írta:Amikor utoljára hallottam pár éve, este hardstyle ment rajtarégen jobb volt, ma már ez is gyakorlatilag "tömény" vallás, mint a mária.
djlacee írta:a terézvárosi önkormányzaté. az önkormányzati rádióknak meg szinte már kötelességük, hogy ezer sebből vérezzenek.mihalylovics írta:De ez egy free radio, be lehet menni, és lehet jobbat csinálnidjlacee írta:Amikor utoljára hallottam pár éve, este hardstyle ment rajtarégen jobb volt, ma már ez is gyakorlatilag "tömény" vallás, mint a mária.
mihalylovics írta:De ez egy free radio, be lehet menni, és lehet jobbat csinálnidjlacee írta:Amikor utoljára hallottam pár éve, este hardstyle ment rajtarégen jobb volt, ma már ez is gyakorlatilag "tömény" vallás, mint a mária.
djlacee írta:Amikor utoljára hallottam pár éve, este hardstyle ment rajtarégen jobb volt, ma már ez is gyakorlatilag "tömény" vallás, mint a mária.
adminisztrator írta:mono lett, így most már kiváló minõségben szólez szinte kardinális jellegű kérdés, nagyon fontos rádió ez, úgy meg pláne, hogy karcmentesen jön a mária meg a katolikus...