Befigyelt az Inforádió is Budapestről (88,1/102km/1kW) és nem gyengén. Kicsit, még ha nőne a jelszint, akkor időnként zajmentes lenne. Gyengébb periódusokban a "HRT Sjleme" szól alatta halkan.
Csodálkoztam ezen, de az Inforádió új vétel itt, legalábbis beírva nem volt. (Szerintem, csak simán elfelejettem bejegyezni az első vételekor, na de jobb később...
)
Nagyon odalehetettt már az a lecserélt koaxkábel darab, mert olyan füle lett a V pol. "háromlábú"-nak, hogy csak lesek. Éppen ezért gyanús az, hogy már eredetileg sem volt 100%-kos az a koax...
Csodálkoztam ezen, de az Inforádió új vétel itt, legalábbis beírva nem volt. (Szerintem, csak simán elfelejettem bejegyezni az első vételekor, na de jobb később...

Nagyon odalehetettt már az a lecserélt koaxkábel darab, mert olyan füle lett a V pol. "háromlábú"-nak, hogy csak lesek. Éppen ezért gyanús az, hogy már eredetileg sem volt 100%-kos az a koax...
asimov írta:90,9-en pár percen át igen jól jött a Jazzy Rádió Budapestről (99km/0,16kW). A HRT 1 (90,8) belesercegése nélkül zajmentes vétele lett volna ebben az időszakban. Perpillanat zajos, de stabil.
-...
Rádió: Blaupunkt "Malaga" CD36
Ant 1: "Tripleg"; Ant 2: K/NY-i látóterű H pol. dipól
Koax: RG6/SAT
Ant 1: "Tripleg"; Ant 2: K/NY-i látóterű H pol. dipól
Koax: RG6/SAT