RADIOSITE Fórum

• Politika

#129928  Szerző: szemilan

Túlléptük a 42%-os 2010-es választási részvételi arányt. (15:00-ás adat már 45% felett jár) Mi lehet ennek az oka? Lehetséges, hogy 50-60% között lesz a részvételi arány. Ez azért elgondolkodtató.
 #129918  Szerző: asimov

Át is szaladt Debrecenbe a kampányzárásra, ahol eredetileg nem is volt tervben a szereplése. :)
LuciFerko írta:Enying már neccesebb lesz, itt nagyon erős lett a Jobbik (Az okokat gondolom nem kell részleteznem), szóval lehetnek meglepetések pár körzetben. Legjobban Szegedre érdemes figyelni szerintem, ott Orbán gyűlésén nem voltak annyian.
 #129916  Szerző: szemilan

Valaki keménykedni akart:

Időpont: 08:10:06 BÉKÉS OEVK: 01 Település: Békéscsaba Szavazókör: 012

Jelentette: Szavazatszáml. Biz.

1. A szavazás közben előforduló fontosabb események leírása:
Az egyik szavazófülkében a választók véleményének befolyásolására alkalmas matricát helyeztek el (2 db).

2. A választási szerv (HVI, szavazatszámláló bizottság) által a szavazás ideje alatt a rend fenntartása érdekében hozott intézkedések, illetve határozatok:
A szavazás tisztaságának érdekében a matricákat az SzSzB eltávolította.
 #129913  Szerző: LuciFerko

Enying már neccesebb lesz, itt nagyon erős lett a Jobbik (Az okokat gondolom nem kell részleteznem), szóval lehetnek meglepetések pár körzetben. Legjobban Szegedre érdemes figyelni szerintem, ott Orbán gyűlésén nem voltak annyian.
 #129912  Szerző: szemilan

Kicsiny falum mindig is fideszes volt. 4 éve 90%-ot vittek. Ma ez a szám csökkenni fog, de szerintem továbbra is marad a győzelmük. Egy biztos én nem szeretem a narancsot, de a pirosat sem.

Valaki másra fogok szavazni, aki a legkevésbé unszimpatikus. Egy párt sincs sajnos, akivel legalább 50%-ban egyetértek. Azokat a pártokat meg számba sem veszem, akik a saját honlapjukon nem tudják, kiket is indítottak (még ma sem), vagy tele van hibával. (ezek többségében max 1 éve alakult pártok)

Itt van 10 érvényes jelölt, 4-5-öt kizártak.

A helyi fideszes aktivista is járt itt. Közvélemény kutatást végzett a fidesznek. Én nyíltan megmondtam neki, hogy se ez, se az. (Nem MSZP, Nem Fidesz)

Egyébként 3 lehetőség volt. Maximálisan a kormánypárt mellett, semleges/bizonytalan, vagy maximálisan ellenzi a kormánypártot.

Végül beírta a bizonytalant, mondván szebb legyen a statisztikája. hahaha....

Felvetettem azt is, hogy a rezsicsökkentés és ez a közvélemény kutatás is egyfajta mini kampány. Nem is tagadta, hogy az.
 #129911  Szerző: markfelt

igen, nagyon nevetne mindenki, hahotázna, vihogna, röhicsélne a következő négy évben...
 #129910  Szerző: kukac

De nagy lol lenne, ha meglenne a negyotod... Aztan igy pislognanak hogy most akkor mi a fasz van...
 #129901  Szerző: asimov

Az Ipsos (friss felmérés) erre számít, de nagyon sok (valami 40%!) a választását titkoló megkérdezett, ők pedig vagy baloldali vagy Jobbik-s szavazok lesznek többségében (még a Századvég szerint is...) HA elmennek választani.
A 2/3-ad nem lesz meg.. a fanatikus fidesz ismerőseim (az egyik szólt nekem) a zokogás szélén állnak és már csalást emlegetnek.

Kép
 #129892  Szerző: kukac

az orszag nepe pontosan azt kapja amit megerdemel. Nincs ezzel semmi gond. Akinek meg nem tetszik, annak el lehet menni...
  • 1
  • 417
  • 418
  • 419
  • 420
  • 421
  • 517