Szomorunak tartom azt, amikor egyesek az esetleges sajat hianyossagaitol frusztralva szemelyes serelemkent elik meg, ha ezekre aztan valaki felhivja a figyelmet. Ertjuk hogy ez faj neked, de a te szemelyes problemaidrol hadd ne mi tehessunk mar... Egyebkent lehet hogy szakmailag sokkal tobbet hozzatettem ehhez a forumhoz mint te. A szemelyeskedest pedig nem en kezdtem, de bevallom nem hajlok el egy kis vita elol.
Hosszú ideje nem értem, ezen a fórumon a moderátorok miért nem moderálnak, az adminisztrátornak meg miért csak az a fontos, hogy véres gyerekbaleseteket linkeljen ide. Tele vannak a topikok személyeskedő és sértegető beírásokkal, amik egy-két tagnak köszönhetőek. Természetesen én is kaptam most egy ilyet, íme:
kukac írta:Azert mert kepes vagy a forumba beirni, meg nem feltetlen vagy intelligens es meg sorolhatnank, de hat ezekre te magad vagy a bizonyitekEz a troll (bocs, kukac) alig egy éve tag itt, de már 1334-szer szólt hozzá. Érdemes lenne egy statisztikát csinálni róla, kb. a fele nem szólt másról, mint a többiek kóstolgatása és sértegetése. Egyszer sem szólt rá senki. Ez így jó?
Azt ajánlom neki, hogy először tanuljon meg írni, mert bizony az az intelligencia egyik fokmérője ám (nem az ékezethiányra céloztam), nem pedig az, hogy ki tud minél többet egy fórumba beírni. Van azonban a magas intelligenciának egyéb mutatója is, és emiatt nem javaslom, hogy egy IQ-versenyen induljon...
Mindenkinek kellemes, politikamentes, szakmai jellegű rádiós fórumozást kívánok (hátha egyszer megvalósul).