RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#13001  Szerző: zenefalo

A 88.1-en már rendben megy az élő műsor(a pesti stream-mel egyezik) :boldog:
 #12997  Szerző: RXon

Örület...
 #12989  Szerző: zenefalo

A pesti stream már működik,úgyanúgy kattog,de a 88.1-en még mindig csak teszt van.Megfigyeltem,hogy az éterben forgó zenék összevissza ugrálnak,sőt előreugrik néhány percet,később visszakerül ugyanoda.A Roxy streamje szokta ugyanezt művelni. :P A pesti streamen Mák Kata vezet műsort,csakhát interneten lehet őt hallgatni,éterben nem :hehe:
 #12988  Szerző: RXon

Szerintem még tesztelgessenek par évet.
 #12979  Szerző: RXon

Ez hihetetlen.
 #12974  Szerző: zenefalo

A probléma nagyobb lett,mert a pesti stream már nem működik,csak a balatoni :(
 #12968  Szerző: zenefalo

Szomorú,hogy a 88.1-en még mindig azzal küszködnek,hogy a hang átvált 32kbps monóra és vissza. Félek,hogy ezt megelégelve úgymarad,jó így a népnek. :x Mi lesz akkor,amikor hálózatba-kapcsolódnak? Összeomlik az egész rendszer,és akkor DJ Silence fog mixelni :hehe: ?
 #12944  Szerző: RXon

Mar korabban is irtam,hogy kazirol nyomjak a zenéket.:D A retrot ötvözik a modern technikaval.:D
 #12934  Szerző: zenefalo

Lehet,hogy a stúdió egy MÉH-telepre épült,és hozzák a fémhulladékot,az zörög :lol:
 #12928  Szerző: zenefalo

Szabi írta:Egyszerűen hihetetlen, hogy milyen hangokat produkál a RiseFM a 98.9-en és már a 88.1-en is, zene közben.
Pattog, recseg, ropog, "pisszen", kattog, mindent csinál, amit nem kéne... Többször írtam már, de június 1 óta folyamatosan ilyen (pesten a tesztüzemmód után lett ilyen), egyszer sem javult meg/enyhült kis időre sem..

Valami baromi igénytelen a rádió ezen a téren, pedig szerintem nem sóherkednek a technikával, csak valami hiba van, amit képtelenek kijavítani, vagy egyáltalán nem is akarják.

Erősítsen már meg valaki! Vagy csak engem zavar ennyire? Fülhallgatóval/headsettel szerintem naggggyon feltűnő.
Én is megfigyeltem,de a halkabb zenei részeknél feltűnő,olyan szisszenés,mintha a bakelit-lemezről menne az adás :S
  • 1
  • 392
  • 393
  • 394
  • 395
  • 396
  • 470