RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#130167  Szerző: oldman

A "Jogában áll hallgatni" szlogent már a '90-es években is használták. Pl a Dió Rádió.
 #130166  Szerző: zsombor

pébégáz írta:Én is felfigyeltem ezekre az új bemondásokra,hogy top slágerek, stb. Néha elhangzik egy ilyen szlogen, hogy: Jogában áll hallgatni. Ezt a néhai Rádió C-től lopták.
Ezenkívűl bemondanak ilyeneket is, hogy a legfrisebb pop, dance meg mittudomén. Ez engem egy kicsit a Rádió 1-re emlékeztet.
Már várom, hogy mikor jön az a szlogen, hogy : Vannak, akik azt mondják, náluk megy... :)
Azért ezt látom a lelki szemeim előtt. Ahogy azok, akik ezeket kitalálják a Music FMnél ülnek egy asztalnál, fejüket vakargatják, majd egyikük az asztalra csap.
"Emlékeztek még a Rádió C-re?" (Mindenki helyesel, hisz anno a fél város azt hallgatta éjjel-nappal)
"Ott volt egy olyan hogy Jogában áll hallgatni. Mit szóltok? Szerintem lopjuk el."
Tuti igy volt.
 #130164  Szerző: whoisthere

Nincs így. :D

Vajon Budapesten úgy egyáltalán hányan emlékeznek még a RISE-ra? Lassan 3-4 éve, hogy nincsenek itt (a gödöllői valamit hagyjuk).
 #130160  Szerző: dkemeny77

Az a klubzenés signal ... mondjanak benne Marting Garrix-et stb..

Ez szerintem akaratlanul Rise FM-es de üssetek le ha nem így van.
 #130153  Szerző: whoisthere

:D És ki mondaná, hogy náluk megy? :D

A ciripelő tücskök? Mert továbbra sincs konkurencia.
 #130149  Szerző: kukac

Jaaaa', az a "vannak akik azt gondoljak.."-szlogen annnnnnyira kinosan cinkes...
 #130148  Szerző: pébégáz

Én is felfigyeltem ezekre az új bemondásokra,hogy top slágerek, stb. Néha elhangzik egy ilyen szlogen, hogy: Jogában áll hallgatni. Ezt a néhai Rádió C-től lopták.
Ezenkívűl bemondanak ilyeneket is, hogy a legfrisebb pop, dance meg mittudomén. Ez engem egy kicsit a Rádió 1-re emlékeztet.
Már várom, hogy mikor jön az a szlogen, hogy : Vannak, akik azt mondják, náluk megy... :)
 #130146  Szerző: dkemeny77

mihalylovics írta:
Gyurii írta:
adam1400 írta:mi ez a top slágerek? és eltűnt a 89.5 is táncsak nem vidékre terveznek?
Hol tűnt el a 89,5? :gülü2:
sehol. "top slágerek a 89.5 Music FM-en", legalábbis én valami ilyesmit hallottam (bevallom, nem hallgatom sűrűn). nem hinném, hogy vidékre is mennének, bár ki tudja...
Hol ment el a 89.5?
 #130136  Szerző: mihalylovics

Gyurii írta:
adam1400 írta:mi ez a top slágerek? és eltűnt a 89.5 is táncsak nem vidékre terveznek?
sehol. "top slágerek a 89.5 Music FM-en", legalábbis én valami ilyesmit hallottam (bevallom, nem hallgatom sűrűn). nem hinném, hogy vidékre is mennének, bár ki tudja...
 #130135  Szerző: Gyurii

• 1
  • 318
  • 319
  • 320
  • 321
  • 322
  • 565