RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#130209  Szerző: dkemeny77

mlaszlo írta:
dkemeny77 írta:A Tune In Rádióban az elöbb találtam egy OzoneFM Tihany streamet. Bele hallgattam nem hiszem hogz ez a 105.7 mert nincs se signal se semmi.

Mi lehet ez?
A 105.7 indulásakor valaki streamelte egy ideig, a Tune In Radio-ba pedig valószínűleg be lett küldve OzoneFM Tihany streamként, viszont ez nem hivatalos stream volt és azóta már más szól rajta, de nem lett kijavítva. Gondolom nem jelezte feléjük senki.
Köszi. Én arra gondoltam hogy amikor az R1 Balaton zenéit az Ozone FM adta, az a playlist szólhat...
Vagy még valami R1-es időből maradhatott mert nem épp új zenék mentek a sima Ozone streammel meg nem egyezett....Persze ez csak tipp volt :)
 #130200  Szerző: mlaszlo

dkemeny77 írta:A Tune In Rádióban az elöbb találtam egy OzoneFM Tihany streamet. Bele hallgattam nem hiszem hogz ez a 105.7 mert nincs se signal se semmi.

Mi lehet ez?
A 105.7 indulásakor valaki streamelte egy ideig, a Tune In Radio-ba pedig valószínűleg be lett küldve OzoneFM Tihany streamként, viszont ez nem hivatalos stream volt és azóta már más szól rajta, de nem lett kijavítva. Gondolom nem jelezte feléjük senki.
 #130197  Szerző: dkemeny77

A Tune In Rádióban az elöbb találtam egy OzoneFM Tihany streamet. Bele hallgattam nem hiszem hogz ez a 105.7 mert nincs se signal se semmi.

Mi lehet ez?
 #129327  Szerző: kukac

Az OZONE FM 100.7-fejlecu stream tobbe-kevesbe folyamatosan pattog, akadozik. Nem bufferel, valszeg kuldo oldalon van gond. Most amikor hallgatom, idonkent nullara elhalkul (mintha lehuzna valaki a potit), majd szunet utan visszafadel. Ugyanaz szol mint a 103.1-es streamen, csak 1-2 perces csuszassal.
..
Mostmar nagyon durvan akad, folyamatosan elhalkul es visszajon. Hallgathatatlan.
 #129194  Szerző: dkemeny77

Milán írta:Nem szól a balatoni 105.7-es freki.
Volt már a Rádió1 korszakában is ilyen gond de akkor legalább a vészzene ment....

mióta nem szól? mi lehet a baj?
 #129189  Szerző: Milán

Nem szól a balatoni 105.7-es freki.
 #128868  Szerző: kukac

@admin: "magyarországon ez lényegében egyedinek
számít."
- lol
 #128867  Szerző: markfelt

asimov írta:Öröm a fülnek és vidulás a léleknek az, hogy FM rádió fel meri vállalni ezt a zenei irányvonalat!
tehát a mainstream top40-et, amit minden normális ország rádióinak több mint fele ad, mert ebből van pénze, gratulálok magyar rádiós piac (ez irónia), és hajrá ozone fm (ez nem).
asr27 írta:
asimov írta:Öröm a fülnek és vidulás a léleknek az, hogy FM rádió fel meri vállalni ezt a zenei irányvonalat!
Itt most pontosan mire is értetted azt, hogy " ezt a zenei irányvonalat"? Csak este megy house, dance, trance!
Napközben 2-3 óránként ismétlődő, a legtöbb rádióban agyonjátszott, főleg külföldi, kommersz popzene megy, kb úgy, mint 2-3 éve a Radio 1-en!
Szerintem semmi egyedi, vagy különleges nincs a zenei irányvonalukban, sajnos!
magyarországon ez lényegében egyedinek számít.
 #128866  Szerző: asr27

Itt most pontosan mire is értetted azt, hogy " ezt a zenei irányvonalat"? Csak este megy house, dance, trance!
Napközben 2-3 óránként ismétlődő, a legtöbb rádióban agyonjátszott, főleg külföldi, kommersz popzene megy, kb úgy, mint 2-3 éve a Radio 1-en!
Szerintem semmi egyedi, vagy különleges nincs a zenei irányvonalukban, sajnos!
 #128865  Szerző: asimov

Alkalmanként belehallgatok (egyre gyakrabban és hosszabb időre amúgy ) és egészen kedvemrevaló a zenei felhozatal. Öröm a fülnek és vidulás a léleknek az, hogy FM rádió fel meri vállalni ezt a zenei irányvonalat!
Remélem, hosszútávon fenntartható lesz a dolog.
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 108