RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#13375  Szerző: centerweb

Úgy hallom, Tóth Peti került a reggeli sávba (talán itt a legjobb szvsz.) Most éppen egyszerre szól Huszár Kata és Dávid Ildikó a hírekben :)
 #13187  Szerző: Obladioblada

Simon Péter: "A pontos idő 10 óra 34 perc van." (írta Petőfi Sándor verse) :unott:
 #13030  Szerző: Obladioblada

Szabi írta: Szerintem a műsorvezetővel van a legkevesebb probléma, sőt, egész jó.
Kicsit lentebb én is leírtam, meg mások is. Ezen nem veszünk össze.
 #13023  Szerző: rsite1

Áhá. Értem. Köszi az infót.
 #13021  Szerző: MrG

Obladioblada írta:
MikySoft írta:Ki az a Barna Heni? :blush: :torgyan:
Egy műsorvezető leányzó, aki eddig a Goldon volt, és elsőként hagyta ott a süllyedő hajót, elegánsan. Amúgy a szép emlékű miskolci T rádióból nőtt ki...
Szerintem a műsorvezetővel van a legkevesebb probléma, sőt, egész jó.
 #13019  Szerző: Obladioblada

centerweb írta:Egyébként így végighallgatva, a megszólalást kivéve, az egésznek olyan feelingje van, mintha 99'-ben hallgatnék egy erdélyi igényesebb kalózrádiót. De most komolyan, elsőre nekem ez jutott eszembe.
Ja. Ezer éve nem hallottam ilyen módon összerakott szignálokat. Talán a Skyban voltak hasonlók.
 #13018  Szerző: Obladioblada

MikySoft írta:Ki az a Barna Heni? :blush: :torgyan:
Egy műsorvezető leányzó, aki eddig a Goldon volt, és elsőként hagyta ott a süllyedő hajót, elegánsan. Amúgy a szép emlékű miskolci T rádióból nőtt ki...
 #13017  Szerző: centerweb

Egyébként így végighallgatva, a megszólalást kivéve, az egésznek olyan feelingje van, mintha 99'-ben hallgatnék egy erdélyi igényesebb kalózrádiót. De most komolyan, elsőre nekem ez jutott eszembe.
 #13016  Szerző: centerweb

Ja, a megszólalás végén az a szignál és az a keverés.... megáll az "efem". :lol:
Miért, Expresshez képest még jó is volt :punch:
Kicsit sok a barnahenibarnahenibarnahenibarnaheni
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 97