RADIOSITE Fórum

• Informatika

#130390  Szerző: asimov

A tápot nézd meg előszőr, mert ezt külön, önmagában is le lehet próbálni valamilyen szinten. Ha az jó, akkor valóban az alaplap vizsgálandó.
asr27 írta:egy kis segítségre lenne szükségem: tegnap este még semmi baja nem volt a pc-nek, ma reggel pedig már nem kapcsolt be. Hiába nyomkodom a bekapcsoló gombot, meg se mozdul. Eger,billentyű világít. Mi mehetett tönkre, alaplap vagy tápegyseg?
 #130389  Szerző: asimov

Az egyik céges, passzív hűtésű gépünk csinált ilyet, már youtube videók alatt is. Egy, a házat szellőztető hűtőventilátor beépítése oldotta meg a problémát. (azelőtt csak ritkán, csak eseti netezésre volt a gép használva)
bertokattila írta:Sziasztok!
Van egy problémám: amikor belépek egy játékba(akármelyikbe) a gépem elkezd magas frekvencián "sípoló" hangot kiadni, de amikor windows billentyűvel kilépek az asztalra(a játék még fut a háttérben), a hang megszűnik, ha vissza lépek megint sípol. Esetleg rakjam újra a windows-t? Valaki tipp?
 #130388  Szerző: asr27

egy kis segítségre lenne szükségem: tegnap este még semmi baja nem volt a pc-nek, ma reggel pedig már nem kapcsolt be. Hiába nyomkodom a bekapcsoló gombot, meg se mozdul. Eger,billentyű világít. Mi mehetett tönkre, alaplap vagy tápegyseg?
 #130384  Szerző: bertokattila

Sziasztok!
Van egy problémám: amikor belépek egy játékba(akármelyikbe) a gépem elkezd magas frekvencián "sípoló" hangot kiadni, de amikor windows billentyűvel kilépek az asztalra(a játék még fut a háttérben), a hang megszűnik, ha vissza lépek megint sípol. Esetleg rakjam újra a windows-t? Valaki tipp?
 #130362  Szerző: noartist

#goodbyenokia :(
 #130337  Szerző: noartist

Akkor csak nekem nincs szerencsém...
pedig sok úgy halt meg,hogy még rángatva sem volt,hanem egyszercsak elnémult,és semmilyen csavargatással,stb. nem nyekkent már meg. :X.:
 #130332  Szerző: szemilan

Nálam kettő noname van, de házilag megjavítva. :D Két húgom mindig megtöri a kábelt, meg hasonlók én meg megjavítom magamnak. :D
Amúgy mostanság én is tervezem, hogy veszek egy normálisat.
 #130331  Szerző: Csongii

Nekem jelenleg egy Pioneer SHL-8800-m van, ami már lassan 3 éves. Előtte volt Sony-m, Panasonicom, mindegyik éveket bírt ki mielőtt kihalt. Szóval vagy rosszul választasz, vagy nem tudom. :)
Ja ráadásul a Panasonic úgy ment tönkre, hogy véletlenül ráléptem a hosszú kábelére, miközben a fejemen volt... :D
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 330