RADIOSITE Fórum

• Politika

#130424  Szerző: asimov

Ezért nem fogok soha a Jobbik-ra szavazni.
LuciFerko írta:Látva ezt a Jobbik plakátot, gyorsan össze kellett ezt dobnom. Srsly?
Kép
 #130397  Szerző: LuciFerko

Látva ezt a Jobbik plakátot, gyorsan össze kellett ezt dobnom. Srsly?
Kép
 #130386  Szerző: Snake

kukac írta:
adminisztrator írta:teljesen új baloldal kell, minimális politikus-újrahasznosítással.
nem baloldal kell ide, hanem egy teljesen új irányzat aki eltakarítja a kommunistákat végre. sajnos a kommunistaképzés elindult ezerrel, így a fiatal generáció is belenő ebbe a szervilizmusba. az én életemben nem sok esélyt látok a változásra...
Tehát a te elfuserált logikád szerint Thürmer Gyula képzés van az országban, más kommunistáról nem tudok.
 #130371  Szerző: kukac

adminisztrator írta:teljesen új baloldal kell, minimális politikus-újrahasznosítással.
nem baloldal kell ide, hanem egy teljesen új irányzat aki eltakarítja a kommunistákat végre. sajnos a kommunistaképzés elindult ezerrel, így a fiatal generáció is belenő ebbe a szervilizmusba. az én életemben nem sok esélyt látok a változásra...
 #130366  Szerző: hd

http://youtu.be/pTZuH-Az4cc - a lengyel kormány kampányfilmje az ország EU-s csatlakozásának 10. évfordulójára. Miért van az az érzésem, hogy valamit nagyon jól csinálnak?
 #130365  Szerző: markfelt

teljesen új baloldal kell, minimális politikus-újrahasznosítással.
 #130364  Szerző: noartist

jelen állás szerint az mszp annyira pocsék helyzetben van,hogy szerény véleményem szerint az is kétséges,hogy őket még látjuk a választáson 4 év múlva.
ha a ,,szövetségesek" végre kitalálnának valami értelmeset (közös nevezőre jutnának minden téren),szerintem ütősebbek lehetnének.
kéretik véleményemet mától függetlenként kezelni.
 #130363  Szerző: markfelt

hell no. de uj baloldal kell. ezt nem fogja megvalositani az mszp.
 #130350  Szerző: kukac

Igy van! Az osszes! A fidesz maradjon egyedul mint a legjofejebb, legkorrektebb, az orszagnak a legjobbat akaro es az orszagert a legtobb jot tevo part! Ufff!
  • 1
  • 407
  • 408
  • 409
  • 410
  • 411
  • 517