asimov írta:Az egyik céges, passzív hűtésű gépünk csinált ilyet, már youtube videók alatt is. Egy, a házat szellőztető hűtőventilátor beépítése oldotta meg a problémát. (azelőtt csak ritkán, csak eseti netezésre volt a gép használva)Én eddig is játékra használtam, de csak most lett ilyen. Közben kiderült, hogy a videókártya adja ki ezt a hangot, pedig van rajta két ventillátor, és alatta egy nagy fém hűtőborda.bertokattila írta:Sziasztok!
Van egy problémám: amikor belépek egy játékba(akármelyikbe) a gépem elkezd magas frekvencián "sípoló" hangot kiadni, de amikor windows billentyűvel kilépek az asztalra(a játék még fut a háttérben), a hang megszűnik, ha vissza lépek megint sípol. Esetleg rakjam újra a windows-t? Valaki tipp?
Csongii írta:Szétszedés elött áramtalanítottam több percre, de utána sem indult el.asr27 írta:Lehúztam a HDD-t, CD/DVD-t és elindult, utána visszadugtam és most jó... érdekes...Olyan kicsit, mintha túl töltődött volna valamitől.
asr27 írta:Lehúztam a HDD-t, CD/DVD-t és elindult, utána visszadugtam és most jó... érdekes...Olyan kicsit, mintha túl töltődött volna valamitől.
asr27 írta:és hogy tudom önmagában megvizsgálni a tápot? Nincs másik gép amiben kipróbálhatnám :/