Újabb infó, talán segít:
Néhány napon át hasonló tüneteket produkált egy céges gépünk, aztán az utolsó reggelén "se kép, se hang". Itt alaplapcsere volt a gyógyszer.
Másik gép: ez vagy elindult és ezután már pipecűl működött, vagy be sem kapcsolt. Ennek meg a bekapcsológombja nyekkent meg. Az IT-seink egy ilyet fúrtak fel a számítógép ház elejére, amivel ki lett váltva a ház saját gombja és a számítógép pöccre indul

Néhány napon át hasonló tüneteket produkált egy céges gépünk, aztán az utolsó reggelén "se kép, se hang". Itt alaplapcsere volt a gyógyszer.
Másik gép: ez vagy elindult és ezután már pipecűl működött, vagy be sem kapcsolt. Ennek meg a bekapcsológombja nyekkent meg. Az IT-seink egy ilyet fúrtak fel a számítógép ház elejére, amivel ki lett váltva a ház saját gombja és a számítógép pöccre indul

asr27 írta: nem tudom, mert ma kifújattam a port a gépből(mert arra is gondoltam, hogy az volt a gondja, hogy por került a csatlakozóhoz) és amikor visszaraktam az oldalát, majd be akartam kapcsolni, ismét meg se mukkant...
kb 10-15x áramtalanítottam, mozgattam, levettem minden kábelt, egyszer csak elindult, de a monitor nem kapcsolt be és a rendszer sem bootolt be, az egér világít, amikor betölt a win és most nem világított... csak a ventillátorok mentek. Kivettem külön-külön a ramokat, úgy sem kapcsolt be a monitor egyetlen indításnál sem. Utána kivettem a videokártyát, majd visszaraktam és akkor elindult rendesen.
Rádió: Blaupunkt "Malaga" CD36
Ant 1: "Tripleg"; Ant 2: K/NY-i látóterű H pol. dipól
Koax: RG6/SAT
Ant 1: "Tripleg"; Ant 2: K/NY-i látóterű H pol. dipól
Koax: RG6/SAT