RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#13052  Szerző: LuciFerko

LAZLOW írta:Tudjátok mi a baj!?
Ha mondjuk létre hoznánk egy civil szerveződést, vagy pusztán polgári engedetlenségből körbeállnánk a stúdiót, vagy leszerelnénk az antennákat akkor biztos leperelnék rólunk a gatyánkat is, hiába mostmár hivatalosan is semmi joguk sincs sugározni ezt a trágyát.
Elegem van ebből a gerinctelenségből meg ebből a tökölődésből. Bocsánat, nem tudom melyik fórumozó szokta mondani: Abszurdisztán.
Már rég le kellett volna kapcsolni őket. Hiába folyt a per. Talán az ORTT-nek vagy az NHH-nak kártérítést kellene fizetni ha hamarabb elhalgattattnák!? Vonják le a százegynéhány millióból és fizettessenek be az Advertummal (bocs, már más cég tulajdonában van) 100-at 'oszt jónapot'.
lehet hogy egy rakat lakossági bejelentést kéne tenni illegális adás miatt :gonosz:
 #13049  Szerző: LAZLOW

Tudjátok mi a baj!?
Ha mondjuk létre hoznánk egy civil szerveződést, vagy pusztán polgári engedetlenségből körbeállnánk a stúdiót, vagy leszerelnénk az antennákat akkor biztos leperelnék rólunk a gatyánkat is, hiába mostmár hivatalosan is semmi joguk sincs sugározni ezt a trágyát.
Elegem van ebből a gerinctelenségből meg ebből a tökölődésből. Bocsánat, nem tudom melyik fórumozó szokta mondani: Abszurdisztán.
Már rég le kellett volna kapcsolni őket. Hiába folyt a per. Talán az ORTT-nek vagy az NHH-nak kártérítést kellene fizetni ha hamarabb elhalgattattnák!? Vonják le a százegynéhány millióból és fizettessenek be az Advertummal (bocs, már más cég tulajdonában van) 100-at 'oszt jónapot'.
 #13048  Szerző: bsector

Van rá egy pilótakekeszem, hogy nem zárják be őket... :vomit:
 #13025  Szerző: LuciFerko

Szabi írta:
MikySoft írta:Lehet publikussá kéne tenni a Nem hivatalos rádiók fórumát
Micsodát? :S :gonosz:
csak hülyéskedik, nyugi :) A fórum elhatárolódik az illegális fekvenciahasználat minden formájától.
 #12984  Szerző: MrG

MikySoft írta:Lehet publikussá kéne tenni a Nem hivatalos rádiók fórumát
Micsodát? :S :gonosz:
 #12983  Szerző: rsite1

Lehet publikussá kéne tenni a Nem hivatalos rádiók fórumát, és oda átenni ezt a mocskos undorító förtelmet.
Az itteni helyét pedig sóval behinteni...
 #12981  Szerző: operator

VidámSrác írta:
Zolika írta:Fogadni kell (pl. kedves VidámSrác) nem mellébeszélni!
??? szerintem meg nem kell fogadni. néhány nap / hét és vége lesz. tény, nem fogadás kérdése...
Na, hát erre nem vennék mérget...hányszor volt már arról szó hogy végre megszüntetik ezt a fost, legalább 5-ször na most erre itt a hatodik (remélem hogy az utolsó :lol: )
 #12973  Szerző: VidámSrác

Zolika írta:Fogadni kell (pl. kedves VidámSrác) nem mellébeszélni!
??? szerintem meg nem kell fogadni. néhány nap / hét és vége lesz. tény, nem fogadás kérdése...
 #12971  Szerző: Zolika

A fentiek alapján ajánlok is egy fogadást! :hehe:
Ha áprilisban még lesz Gold FM elismeritek, hogy én vagyok e fórumon a legokosabb. :yeah:
Ha viszont nektek lenne igazatok és nem lesz Gold, elismerem majd, hogy síkhülye vagyok és mélyen meghajlok a zsenialitásotok előtt. NA? 8-)

Nem árt az ismétlés, mert senki sem jelentkezett eddig.
Fogadni kell (pl. kedves VidámSrác) nem mellébeszélni!
Sőt mint jeleztem rugalmas vagyok. Tehát az időpontot egyénileg hajlandó vagyok módosítani, vagy az elvégzendő feladatot. :twisted:
  • 1
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 222