RADIOSITE Fórum

• Stereo FM

#130955  Szerző: JoNeS

Teljességgel érthetetlen ez a sok - érdekes - reakció!

Mi ez? Stereo FM a neve. Egy klub zenei online rádió. Üzemelteti a Stereo Player.
pont

A Stereo Player nem kívánta a Stereo Fm és Nite Rise nevek védjegyeit megvásárolni.
pont

Ahogy az ideje, pénze és engedi, elindít rajta egy szervezettebb és profibb műsorfolyamot, Club FM néven és az új illetve több mint egy éve a Stereo Playernek dolgozó Dj-k esti sávját meg Club Rise-ra.
pont.

Nem nagy cucc! Többször leírt dolog. Rise FM nincs, ez nem is akar az lenni, az kiváló volt amíg volt, de az másfél éve volt!!!!

Az hogy részbe ott is hallgatható ahol a Rise FM stream volt, csupán üzleti kérdés, nem befolyásolja a műsorfolyam rendben lévő jogi kérdését.

Ha tetszik hallgatod, ha nem akkor nem. A hallgatói szám, függetlenül a jó idő beköszöntével sem csökken, sőt. Tehát annyira még sem lehet felháborító, mint azt pár, minden bizonnyal szakmailag felkészült fórum tag írja.

Ezt akartam ide firkantani, köszönöm a figyelmet.
 #130717  Szerző: noartist

Balatonon az FM 98.9-en..
ideje lenne kikapni.irgumburgum
 #130525  Szerző: zoo

Most elég rossz a hangzás (szerk: a "club" streamen). Az óraindító annyira cincogott, hogy fülesen keresztül szinte fájt.
 #130522  Szerző: molnarb

adminisztrator írta:ott bukott el a 96.4, hogy a kutyának nem tudták értékesíteni, mert mindenki idegenkedett attól, hogy egy "ilyen" rádióba feccölje a millióit, hiába hozott és mozgatott meg szép közönséget. érdekességképpen: a kaposvári k1 is ugyanebbe a szarosgödörbe esett bele anno.

Pontosan, bár hozzátartozik, hogy a K1 önállóan soha nem volt külön értékesítve. Csomagban vagy grátiszként lett értékesítve az Enjoy és N-Joy Classic-kal együtt. Mi több 2009-ben a K1 valamelyik mérési hullámban piacvezető volt a 15-29, 15-39, mi több a 15-49-ben is. Csak a két N-Joy javára kellett feláldozni a dolgot... a mai napig nem értem miért. :(
 #130511  Szerző: Csongii

adminisztrator írta: ott bukott el a 96.4, hogy a kutyának nem tudták értékesíteni, mert mindenki idegenkedett attól, hogy egy "ilyen" rádióba feccölje a millióit, hiába hozott és mozgatott meg szép közönséget. érdekességképpen: a kaposvári k1 is ugyanebbe a szarosgödörbe esett bele anno.
Mondjuk a K1 ugye úgy működött, hogy a tulajdonos majd tucatnyi másik frekvencián sugárzott másféle adást. Legalábbis amikor én megismertem őket 2008-ban, akkor ez így volt.

Egyébként, ha abból indulok ki, hogy nálunk a cégnél le van tiltva minden stream, kivéve a youtube, akkor nem csodálom, hogy kevesen hallgatnak rádiót. Ez pl számomra érdekes dolog.
Jelen pillanatban tényleg nincsen lehetőség áthidalni a problémát. Hiába lehetne DAB+-t csinálni, mert ahhoz is rengeteg vevő készülék kellene. Az egyetlen előrelépés talán csak a mobilinternet felpörgetése jelenleg.
 #130482  Szerző: kukac

Na igen, a multikulti nem felel meg a jelenlegi politikai rendszer izlesenek.
 #130481  Szerző: markfelt

én sem, egyelőre. de pl. egy egységes európai médiaszabályozás ezen is segíthetne.

hasonlóan nyereségessé lehetne tenni egyébként mondjuk a cigány- és mulatós zenét is egy roma közösségi rádióval, ahogy azt annak idején (kicsit) a rádió c is tette a 88.8-on.

hasznos lenne a rádiózásnak, mert egyre több (nem is olyan réteg-)igényt tudna kielégíteni, a reklámpiacnak, a zeneiparnak is, nem beszélve a társadalmi felelősségvállalásról.

csak ugye az aktuális ideológiai passzátszél ezt nem engedi.
 #130480  Szerző: kukac

Itthon erre semmilyen eselyt nem latok. A frekvenciaszabalyozas miatt a net fele erdemes orientalodni, ami pedig nem mukodik, igy kalapkabat a radiozasnak nalunk egy joidore.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 18