RADIOSITE Fórum

• Kék Duna Rádió

#130550  Szerző: molnarb

"192/2014. A HOLD Rádiós és Televíziós Reklám Kft. (Székesfehérvár 103,8 MHz és Mosonmagyaróvár 99,7 MHz) hálózatba kapcsolódás és állandó megnevezés módosítása iránti kérelme"

Na ebből mi lesz?
 #130520  Szerző: RDS

LuciFerko írta:Ugye most nem szándékos lejáratásról van szó? :sealed:
Nem titkos adatokról beszélünk! NMHH oldala.
 #130519  Szerző: LuciFerko

Ugye most nem szándékos lejáratásról van szó? :sealed:
 #130518  Szerző: kukac

Ilyen az amikor a donteshozatalnal a partlojalitas felulirja a szakmaisagot.
 #130517  Szerző: RDS

kukac írta:Nocsak, nem gondoltam volna hogy az ozone is doglodik. Johet meg par reszlet, ha van meg a tarsolyban!
Még tavalyi díjjal is tartoznak az NMHH-nak! Lassan már a harmadik negyedév közeleg....
 #130516  Szerző: kukac

Nocsak, nem gondoltam volna hogy az ozone is doglodik. Johet meg par reszlet, ha van meg a tarsolyban!
 #130515  Szerző: RDS

LuciFerko írta:
RDS írta:Azt mondják teljesen veszteséges lett a kék Duna! Sőt, már a bezárásról beszélnek, mivel a tulaj nem tudja eladni senkinek.
Pedig jó lenne, ha nyáron már Székesfehérváron is lenne egy kis Ozone védelem.
Az Ozone apró pénzért vásárol, ha tud. A kék duna tulajdonosa viszont nagyon szereti a pénzt, ezért nem sok esélye van a megegyezésnek :) De az Ozone szekere is nagyon döcögős, mivel tele vannak adóssággal, (csak az NMHH részére egy rakat pénzel tartoznak) vagyis nem lesz hosszú életű a történet. Megvásárolták a Szekszárdi R1 hálózatot, de 1 forint bevételt nem tudnak hozni rajta, miközben az Antritt tele van hirdetéssel. Persze én sem hirdetnék olyan rádióban, amit nem hallgat senki, vagy néhány tizenéves!
 #130495  Szerző: LuciFerko

RDS írta:Azt mondják teljesen veszteséges lett a kék Duna! Sőt, már a bezárásról beszélnek, mivel a tulaj nem tudja eladni senkinek.
Pedig jó lenne, ha nyáron már Székesfehérváron is lenne egy kis Ozone védelem.
 #130494  Szerző: RDS

Azt mondják teljesen veszteséges lett a kék Duna! Sőt, már a bezárásról beszélnek, mivel a tulaj nem tudja eladni senkinek.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 47