RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#130614  Szerző: asimov

Rohadtul nem ment a sörre egy darab csiga sem... :hit:
kukac írta:Aha, ez az. Kettot vettem anno, a fedele valahova eltunt (szerintem a macskak elbalheztak valahova), de amig egyben volt, addig szepen gyujtotte a csigakat. Csak gyozzed sorrel!
 #130556  Szerző: szemilan

LuciFerko írta:Hol???
Mezőhegyes
 #130555  Szerző: markfelt

pesten meg verőfényes napsütés volt egész nap, bémáztam az esernyőmmel végig. bezzeg ha nem viszek, rámszakad az ég négyszer.
 #130554  Szerző: LuciFerko

Hol???
 #130493  Szerző: kukac

Aha, ez az. Kettot vettem anno, a fedele valahova eltunt (szerintem a macskak elbalheztak valahova), de amig egyben volt, addig szepen gyujtotte a csigakat. Csak gyozzed sorrel!
 #130492  Szerző: asimov

Nekem ilyen csigacsapda (netes fotó) volt sokáig, ez nem ázott be, csak megette a Nap idővel és azóta nem láttam boltban.
Kipróbálom a sörösüveget, ha nem (eléggé) jó, akkor netről kell vegyek csigacsapdát. (Az a doboz nagyon működött!)
Kép
kukac írta:Volt erre egy idoben valami zold muanyag fedeles kis dobozka, amit a lidl arult. Szinted sorrel mukodott es
eloszeretettel masztak bele a csigak. Sajnos a víz is megallt benne, surun kellett cserelni sorre...
 #130491  Szerző: kukac

Volt erre egy idoben valami zold muanyag fedeles kis dobozka, amit a lidl arult. Szinted sorrel mukodott es eloszeretettel masztak bele a csigak. Sajnos a víz is megallt benne, surun kellett cserelni sorre...
 #130490  Szerző: asimov

Ez a verzió új, meg is próbálom.
Kösz!
kukac írta:
asimov írta:Beszéltünk régebben az enyhe tél miatt várható kártevő invázióról.. hát rovar lett dögivel.
Mostanában hozzájön egy plusz is: huzamosan esős, borult idő miatt, az amúgy csak éjjel előmerészkedő meztelencsigák nappal is aktívak.. hogy szakadna rájuk az ég. (megrágnak minden olyan zöldet, amit elérnek :( )
sörösüveg félig a földbe ásva, benne egy negyedüveg sörrel. összegyűjti a kis rohadékokat és nem tudnak kimászni utána.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 209