RADIOSITE Fórum

• Gong Rádió

#130772  Szerző: blue

Jobban belehallgattam és nagyon gyengén, nyomokban jön. Valszeg csökkentett powerrel megy.
 #130766  Szerző: kukac

@noartist: "miután kukac kielemezte irományomat,valaki
adjon magyarázatot,már ha eme információk a
birtokában vannak." - erzek nemi sertettseget a mondandodban pedig nem kene, ilyen gyonyoru oximoront regen olvastam!
 #130765  Szerző: mihalylovics

noartist írta:miután kukac kielemezte irományomat,valaki adjon magyarázatot,már ha eme információk a birtokában vannak. :)
A Gong Rádió a csongrádi régióban technikai okok miatt nem szól. A hiba elhárításán a szakemberek dolgoznak.
Hamarosan újra Csongrádnak szól a Gong!
forrás: https://www.facebook.com/gongradiocsongrad
 #130761  Szerző: noartist

miután kukac kielemezte irományomat,valaki adjon magyarázatot,már ha eme információk a birtokában vannak. :)
 #130760  Szerző: kukac

noartist írta:...kristálytiszta fehérzaj...
...ohhh be'szép...
 #130759  Szerző: blue

Megerősítem.
 #130742  Szerző: noartist

Tegnap délután hangoltam volna egy autórádiót,az FM87.6MHz-en kristálytiszta fehérzaj jött.Ennek is kaput?
 #130187  Szerző: Zorro90

Nálam FM-en a solti adás jön, az előbb az online (és gondolom a kecskeméti) adásban Nagyember tolta a Look Right Through-t, míg Soltról egész más zene jött...
 #130145  Szerző: galga

mihalylovics írta:
galga írta:De ha ez is véletlenszerűen játszik zenéket mint a 451, akkor kíváncsi leszek mit hallgatnak akiknek nem jön be a Petőfi.
Ez azért egy fokkal jobb, mint a 451, legalábbis a hálózati adás biztosan, a csongrádi helyit nem tudom, de talán az is.
Azt tudom , hogy viszonylag jó általában hallgatom, de a helyi adásba nem futottam bele, eddig, most az szól 451 egy az egyben zeneileg,mindenben :sick: . Hááááát. Felejtős lesz.:S Kéne ide egy Class Fm nagyon.
 #130141  Szerző: mihalylovics

galga írta:De ha ez is véletlenszerűen játszik zenéket mint a 451, akkor kíváncsi leszek mit hallgatnak akiknek nem jön be a Petőfi.
Ez azért egy fokkal jobb, mint a 451, legalábbis a hálózati adás biztosan, a csongrádi helyit nem tudom, de talán az is.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 52