RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#130865  Szerző: djlacee

De ezeknek a témáknak az Időjárás topikban a helyük??
 #130864  Szerző: asr27

kukac írta:
asr27 írta:Elárulok néhány (számodra ismeretlen) jellemzőt a környékemen élő cigányokról:

-Férfiak heti szinten rabolnak
-nők szülnek 6-8(!!!) gyereket és már őket is lopásra tanítják
Magyarul egész életükben nem dolgoznak, lopásokból és segélyekből élnek, a kocsmákban és az utcán törnek, zúznak, rongálnak!
A lakóhelyük környéke úgy néz ki, hogy egy szemétlerakó telep, ahhoz képest gyönyörű.
De neked lehet beszélni, úgysem érted meg!
- értjük mi, rasszista vagy! szégyelld el magad!
Leszarom minek nevezel te idióta!
Szégyelld el te! Neked több okod van rá!
 #130863  Szerző: kukac

asr27 írta:Elárulok néhány (számodra ismeretlen) jellemzőt a környékemen élő cigányokról:

Magyarul egész életükben nem dolgoznak, lopásokból és segélyekből élnek, a kocsmákban és az utcán törnek, zúznak, rongálnak!
A lakóhelyük környéke úgy néz ki, hogy egy szemétlerakó telep, ahhoz képest gyönyörű.
- értjük mi, rasszista vagy! szégyelld el magad!
 #130862  Szerző: asr27

Elárulok néhány (számodra ismeretlen) jellemzőt a környékemen élő cigányokról:

#130861  Szerző: kukac

Nálad csak okosabb lehetek! ;)[/quote]

- lehetnél - de nem vagy ;)
egyébként nem tudom ki a nagyobb gyökér: aki cigányozó rasszista, vagy aki szivatja a cigányozó rasszistát?! lehet tippelni :D
 #130860  Szerző: asr27

kukac írta:- mondja ezt egy rasszista...
-Beszólt egy idióta gyökér...
Nem tudom, hogy melyik rádiónál dolgozol, de nem irigylem azokat, akik ezt a rádiót hallgatják! Te egy hatalmas barom vagy.

Egyébként, megvannak a betörők és ahogy sejtettem CIGÁNYOK voltak. Az egyik telefon is előkerült, összetörve.[/quote]

u know: aki mondja! sejtettem hogy nem vagy egy észkombájn ebben most megerősítettél...[/quote]
Nálad biztosan okosabb vagyok! ;)
 #130859  Szerző: kukac

- mondja ezt egy rasszista...[/quote]
Nem tudom, hogy melyik rádiónál dolgozol, de nem irigylem azokat, akik ezt a rádiót hallgatják! Te egy hatalmas barom vagy.

Egyébként, megvannak a betörők és ahogy sejtettem CIGÁNYOK voltak. Az egyik telefon is előkerült, összetörve.[/quote]

u know: aki mondja! sejtettem hogy nem vagy egy észkombájn ebben most megerősítettél...
 #130858  Szerző: asr27

kukac írta:
asr27 írta:
Pasa írta: mert te folyamatosan leoltasz itt mindenkit (okoskodsz). Ez a helyzet a fikázással is, többnyire miattad hívják néhányan ezt fikafórumnak.
Ez így igaz.
- mondja ezt egy rasszista...

Egyébként, megvannak a betörők és ahogy sejtettem CIGÁNYOK voltak. Az egyik telefon is előkerült, összetörve.
 #130857  Szerző: kukac

asr27 írta:
Pasa írta: mert te folyamatosan leoltasz itt mindenkit (okoskodsz). Ez a helyzet a fikázással is, többnyire miattad hívják néhányan ezt fikafórumnak.
Ez így igaz.
- mondja ezt egy rasszista...
 #130856  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:Most pedig jöjjön az időjárás!
(bár úgysem fogod kibírni, hogy beszólj még
egyet nekem )" " - ha neked ez az idojaras, akkor ne csodalkozz hogy beszolnak neked!
Nyertem. :party:
lol, megy az óvodás szint rendesen...
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 209