kukac írta:- ezt gondolod te! ezert mondjuk mi hogy a baj a te fejedben van!Pedig igaza van, legalábbis az utolsó mondatban. A baj a te fejedben van. Stüszi.
Az igazat, csakis az igazat, a színtiszta igazat mondom, Isten engem úgy segéljen!
kukac írta:- ezt gondolod te! ezert mondjuk mi hogy a baj a te fejedben van!Pedig igaza van, legalábbis az utolsó mondatban. A baj a te fejedben van. Stüszi.
asr27 írta:- ezt gondolod te! ezert mondjuk mi hogy a baj a te fejedben van!adminisztrator írta:de értelem szerűen nem azért zavarták ki őket, mert cigányok, hanem azért, mert élősködni próbáló emberek.De a cigány egyszerűen nem is akar, vagy nem is tud megváltozni soha a büdös életbe! Az összes élősködik, rajtunk adófizetőkön, de még ez sem elég nekik, ki is rabolják az embert, ha van rá lehetőségük!
50 százalékuk nem hajlandó elmenni még közmunkára sem!
adminisztrator írta:de értelem szerűen nem azért zavarták ki őket, mert cigányok, hanem azért, mert élősködni próbáló emberek.De a cigány egyszerűen nem is akar, vagy nem is tud megváltozni soha a büdös életbe! Az összes élősködik, rajtunk adófizetőkön, de még ez sem elég nekik, ki is rabolják az embert, ha van rá lehetőségük!
Pasa írta:Ez már egy rétestészta, sose lesz vége.Ebben is igazad van, valóban nincs, de nem is érdemes bizonygatnom, a te szinteden felesleges...![]()
kukac írta:- te aztan erthetsz hozza hiszen mindig magadbol indulsz ki, van osszehasonlitasi alap!Na most igazad van, magamhoz mértelek. Ez jött ki, sajnállak.![]()
- bizonyara volt ott eleg referencia.
kukac írta:- olyannyira nincs hogy egyfolytaban bizonygatod nekunk!
kukac írta:- te aztan erthetsz hozza hiszen mindig magadbol indulsz ki, van osszehasonlitasi alap!Na most igazad van, magamhoz mértelek. Ez jött ki, sajnállak.
kukac írta:- olyannyira nincs hogy egyfolytaban bizonygatod nekunk!Ebben is igazad van, valóban nincs, de nem is érdemes bizonygatnom, a te szinteden felesleges...
adminisztrator írta:nagyon-nagyon-nagyon buta hungarikum ez itt kérem, én szégyellném magam azok után, hogy ilyeneket leírok. szerintem egy tetszőleges, tőlünk nyugatabbra lévő országban pofánröhögnének és cikiznének ezért, vagy akár fel is jelentenének.Hát pont ebben tévedsz jó nagyot. Nem hungarikum ez, mint az előbb írtam. Hány országból zavarták vissza az amúgy EU állampolgár - és így szabadon költözködhető - cigányokat Közép-Európába? És bizony ugyanezek a problémák vannak velük ott is, amiről ugyanígy írnak ott is. Álszent duma, amit itt nyomtok.

asr27 írta:Szerinte én rasszista, fasiszta és még nem tudom miket írt, hogy mi vagyok
asr27 írta:Igen utálom a cigányokatde hát akkor igaza van kukacnak, nem?