RADIOSITE Fórum

• Stereo FM

#130973  Szerző: JoNeS

ui: Csak is kizárólag saját pénzem teszem bele egy jó ideje és nem is lesz ez másként!
 #130970  Szerző: kukac

JoNeS írta:Ne haragudj Kukac, de az idézési szokásod aggasztó, mert miközben az én mondataim idézed, beleszúrod a Tiéd is! Tedd meg hogy ha idézel, látható legyen mi az én gondolatom és mi a Tiéd! köszönöm!
- igy sikerül, vagy mobilrol, vagy htpc-rol netezek (pc-rol ha lehet inkabb nem) es hat ez a forum a ket eszkozon igy mukodik. orulok ha navigalni tudok.

Azt gondolod elárulom hogyan lesz rentábilis és nyereséges? :) :) :) ) :)
- igen :)

Nem áll szándékomban előre elmondani a terveim. De mást sem!
- gondolom azert a befektetot sikerult megve.. meggyo.. nah ize megnyerni valahogy ;)
gondolom nem ugy ment hogy: - "van itt ez a netradio, napi ketezren hallgatjak, de volt mar otezer hallgatoja is valamikor - ebbe kene egy kis penzt tolni, ugy par millat!
- ohhh, rendben, minden vagyam, erre gyujtottem eddig a penzemet!"

Részemről ennyi! megláttam hogy kérdés merült fel az új nevekkel kapcsolatban. Válaszoltam hogy ne legyen találgatás.

Köszönöm az eddig figyelmet!
- nincs mit, bar tovabbra is ugyanazok a nyitott kerdesek vannak mint az elejen...
 #130969  Szerző: JoNeS

Ne haragudj Kukac, de az idézési szokásod aggasztó, mert miközben az én mondataim idézed, beleszúrod a Tiéd is! Tedd meg hogy ha idézel, látható legyen mi az én gondolatom és mi a Tiéd! köszönöm!

Azt gondolod elárulom hogyan lesz rentábilis és nyereséges? :) :) :) ) :)

Nem áll szándékomban előre elmondani a terveim. De mást sem!
Részemről ennyi! megláttam hogy kérdés merült fel az új nevekkel kapcsolatban. Válaszoltam hogy ne legyen találgatás.

Köszönöm az eddig figyelmet!
 #130968  Szerző: kukac

JoNeS írta:Na akkor, szia Kukac! Én Hegyi János vagyok, rádiós.
Szeretem ha tudja a másik kivel beszél és én is szeretem tudni kivel beszélek.
- örvendek.

Mivel azt írod mindössze 2000 hallgató. Ezt persze gondolom tudod, hogy az adott pillanatban csúcs kapcsolódások száma. Ez sacra napi 8 - 10000 hallgató. Több is lehet 24 órára lebontva.
Mindössze...
- az nem hallgatás hogy odakapcsol valaki és azonnal elkapcsol :)
ennyi erővel akkor minden rádiót tízszer annyian hallgatnak szerinted :D

Ezen adatok alapján a következő felét sem éri el, bár az is több ezer hallgató napi szinten.

- "Most ennyien hallgatják: 1620 fő
Legtöbb hallgató egyszerre: 5538 fő
Csatornák száma: 4
Weboldal: http://www.stereoplayer.hu"
- hát ez valóban több ezer hallgató napi szinten, csak éppen a két országos FM-rádió is lelépi napi szinten :)

Azt veszel ki a mondataimból, amit akarsz, nem a hallgatottságról szól, hanem arról, hogy ez egy önálló, internetes dolog már és nem kell hasonlíthatni éteres rádiókkal és rég elmúlt dolgokkal.
- a hallgatottság azért csak legyen már fontos, elvégre csak egy rádió vagy mifene?! szórakoztat ez a fajta bagatelizálás :D

Nem áll szándékomban sem Veled, sem mással vitatkozni, ritkán írok.
- nem is kell, ha jók az érvek, elfogadjuk ;)

Zanzásítva: A Club FM és Club Rise nevek lentebb olvasható, hogy miért jelentek meg. Ezért írtam. Nem másért.
- ez hogy jön ide? a rentabilitásról kérdeztelek :)
 #130967  Szerző: JoNeS

Na akkor, szia Kukac! Én Hegyi János vagyok, rádiós.
Szeretem ha tudja a másik kivel beszél és én is szeretem tudni kivel beszélek.

Mivel azt írod mindössze 2000 hallgató. Ezt persze gondolom tudod, hogy az adott pillanatban csúcs kapcsolódások száma. Ez sacra napi 8 - 10000 hallgató. Több is lehet 24 órára lebontva.
Mindössze...

Ezen adatok alapján a következő felét sem éri el, bár az is több ezer hallgató napi szinten.

Azt veszel ki a mondataimból, amit akarsz, nem a hallgatottságról szól, hanem arról, hogy ez egy önálló, internetes dolog már és nem kell hasonlíthatni éteres rádiókkal és rég elmúlt dolgokkal.

Nem áll szándékomban sem Veled, sem mással vitatkozni, ritkán írok.

Zanzásítva: A Club FM és Club Rise nevek lentebb olvasható, hogy miért jelentek meg. Ezért írtam. Nem másért.
 #130965  Szerző: kukac

minek a bizonyításához? Pont arról szólnak a mondatok, hogy most bár figyelemmel kísérve és apródonként fejlesztve, de nincs semmi extra változtatás a tavaly januárban átvetthez képest, aminek amúgy jelentősen lejeb volt a hallgatottsága. Hozzá kell tennem, a hallgatottságot megemlítettem mindössze. Nem releváns!

ui: nem áll szándékomban bizonyítani semmit. Ahogy a lehetőségek megengedik, igyekszem a legjobbat kihozni.
Ez tényleg csak ennyi, és nem több![/quote]

ezt irtad: "A hallgatói szám, függetlenül a jó idő beköszöntével sem csökken, sőt. Tehát annyira még sem lehet felháborító, mint azt pár, minden bizonnyal szakmailag felkészült fórum tag írja.
"
- ebből arra következtettek hogy szerinted ez egy hallgatott rádió, kár is felháborodni (?) rajta. nos csak a kíváncsiság miatt, megosztod velünk, milyen gazdasági megfontolásból van realitása egy mindössze 2000 fős hallgatottsággal bíró netrádiónak?
 #130963  Szerző: JoNeS

kukac írta:
JoNeS írta:
kukac írta:"A hallgatói szám, függetlenül a jó idő beköszöntével sem csökken, sőt. "
- majd ha érdemben letolja mondjuk az első két helyen lévő FM sugárzású rádiót, akkor beszéljünk a Stereo FM hallgatottságáról újra. Addig viszont amíg a hallgatottság átlag 2000 fő körül mozog, addig ez be is határolja a képességeket és a lehetőségeket.
Badarság és kötekedés :)
lehet, de ez kevés a bizonyításhoz :)
minek a bizonyításához? Pont arról szólnak a mondatok, hogy most bár figyelemmel kísérve és apródonként fejlesztve, de nincs semmi extra változtatás a tavaly januárban átvetthez képest, aminek amúgy jelentősen lejeb volt a hallgatottsága. Hozzá kell tennem, a hallgatottságot megemlítettem mindössze. Nem releváns!

ui: nem áll szándékomban bizonyítani semmit. Ahogy a lehetőségek megengedik, igyekszem a legjobbat kihozni.
Ez tényleg csak ennyi, és nem több!
 #130961  Szerző: kukac

JoNeS írta:
kukac írta:"A hallgatói szám, függetlenül a jó idő beköszöntével sem csökken, sőt. "
- majd ha érdemben letolja mondjuk az első két helyen lévő FM sugárzású rádiót, akkor beszéljünk a Stereo FM hallgatottságáról újra. Addig viszont amíg a hallgatottság átlag 2000 fő körül mozog, addig ez be is határolja a képességeket és a lehetőségeket.
lehet, de ez kevés a bizonyításhoz :)
mivel te állítottál valamit amit nem támasztottál alá semmivel, ezért most én kötegszem, te pedig ha tudsz bizonyítasz, ez így működik ;)
 #130959  Szerző: JoNeS

#130957  Szerző: kukac

"A hallgatói szám, függetlenül a jó idő beköszöntével sem csökken, sőt. "
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 18