RADIOSITE Fórum

• Class FM

#131002  Szerző: noartist

kukac írta:miért,mi a baj veled? :D
- velem? az egegyadtavilagon semmi! miert, csiszarral mi a baj? :D
semmi. :D
 #130999  Szerző: kukac

miért,mi a baj veled? :D
- velem? az egegyadtavilagon semmi! miert, csiszarral mi a baj? :D
 #130998  Szerző: noartist

kukac írta:
noartist írta:@kukac: TV-ben is normálisak a megnyilvánulásai,szerintem vannak nála elviselhetetlenebb celebek is bőséggel. ;)
ertem en, pl. van aki engem is jofejnek tart :)
miért,mi a baj veled? :D
---
közben beütött a fatal error,kénytelen vagyok egy kicsit halkítani.
 #130997  Szerző: kukac

noartist írta:@kukac: TV-ben is normálisak a megnyilvánulásai,szerintem vannak nála elviselhetetlenebb celebek is bőséggel. ;)
ertem en, pl. van aki engem is jofejnek tart :)
 #130996  Szerző: noartist

@kukac: TV-ben is normálisak a megnyilvánulásai,szerintem vannak nála elviselhetetlenebb celebek is bőséggel. ;)
 #130995  Szerző: noartist

zenefalo írta:
amúgy beizzítottam a rádiót,nem rossz zeneileg,de kíváncsi vagyok,mi lesz holnap legközelebb.[/quote]
Holnap Class Mix lesz ilyenkor,mivel péntek lesz holnap.[/quote]
igen,azért írtam kicsivel a holnapot.utólag esett le. :blush:
 #130994  Szerző: kukac

a Petőfi hivatalosan fiataloknak készül.bukta,mert én néha falnak szaladok tőle,de minden relatív.kinek a pap,kinek a paplan-
szerintem Csiszártól nincs az az isten,hogy megváljon a rádió.... ;)
szinte már az arculat ékköve a cím nélküli műsora,a morning show után legalábbis a legfontosabb.
bár nekem nincs vele különösebb bajom,ismerősöm találkozott már vele élőben(Magyarország,szeretlek!felvétel),normális ember szerinte/m.csak kicsit bőbeszédű. :)[/quote]

a petofi egy zagyvalek, folyamatosan ingadozik a zenei arculat. a csiszar musorrol nem gondolnam hogy arculatilag fontos epitokove lenne a radionak, a fo sodortol teljesen elter, nincs musorvezetes tobb alkalommal, arculatidegen a zene, stbstb...
az ismerosod valoszinuleg engem is normalisnak tartana ha talalkozna velem, de igy?!... :)
 #130993  Szerző: zenefalo

[/quote]amúgy beizzítottam a rádiót,nem rossz zeneileg,de kíváncsi vagyok,mi lesz holnap legközelebb.[/quote]
Holnap Class Mix lesz ilyenkor,mivel péntek lesz holnap.
 #130991  Szerző: noartist

kukac írta:
noartist írta:eddig hatványozottan bejön a műsor zeneileg.de hiányolom a dumát,legalábbis sok a zene.
nekem is. nekem nem kell a duma, amit csiszar hozzatesz az inkabb zavaro. kapna ez a sav egy zenei szerkesztot aki odafigyel a stilusra, erara, es nyero lehetne! a petofivel is az a bajom hogy olyan vegyesvagott gyakran hogy nem tudni kinek keszul.
a Petőfi hivatalosan fiataloknak készül.bukta,mert én néha falnak szaladok tőle,de minden relatív.kinek a pap,kinek a paplan-
szerintem Csiszártól nincs az az isten,hogy megváljon a rádió.... ;)
szinte már az arculat ékköve a cím nélküli műsora,a morning show után legalábbis a legfontosabb.
bár nekem nincs vele különösebb bajom,ismerősöm találkozott már vele élőben(Magyarország,szeretlek!felvétel),normális ember szerinte/m.csak kicsit bőbeszédű. :)
 #130989  Szerző: kukac

noartist írta:eddig hatványozottan bejön a műsor zeneileg.de hiányolom a dumát,legalábbis sok a zene.
nekem is. nekem nem kell a duma, amit csiszar hozzatesz az inkabb zavaro. kapna ez a sav egy zenei szerkesztot aki odafigyel a stilusra, erara, es nyero lehetne! a petofivel is az a bajom hogy olyan vegyesvagott gyakran hogy nem tudni kinek keszul.

--
ezt a 2008-as hercules and love affairt is minek naponta lejatszani (oke, frankie knuckles most halt meg egy honapja de akkor is).
  • 1
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 510