djlacee írta:De olyat lehet, hogy a feliratot leragasztják matricával, ami ráadásul nem is fényvisszaverős? (Corvinus Rádió -> Magyar Katolikus Rádió)tippem szerint nem.
djlacee írta:De olyat lehet, hogy a feliratot leragasztják matricával, ami ráadásul nem is fényvisszaverős? (Corvinus Rádió -> Magyar Katolikus Rádió)tippem szerint nem.
Zorro90 írta:ha a kék táblákra gondoltok, azok szabványos közlekedési táblának minősülnek, úgy kell terveztetni, engedélyeztetni, így az eltávolításuk sem úgy megy, hogy körbejár a lomis és begyűjti őket. pont ugyanolyan mint amikor kint "felejtenek" sebességkorlátozó táblákat, hiába nem aktuális már, de attól még azokat sem lehet csak úgy leszerelgetni.Roger írta:Azért az sokmindent elárul, (vagyis inkább no comment) hogy Fehérvár/Várpalota környékén még mindig kint fityegnek a [Danubius Radio 103,3] táblák...Ha déli irányból jössz be Soltra az 51-esen, kb. a városhatárnál is találkozhatsz eggyel, sőt azon még úgy van írva, hogy "Radio Danubius" - ezt talán még a német nyelvű korszakban tehették ki, idősebbek között lehet valaki okosabb ez ügyben
Roger írta:Azért az sokmindent elárul, (vagyis inkább no comment) hogy Fehérvár/Várpalota környékén még mindig kint fityegnek a [Danubius Radio 103,3] táblák...Ha déli irányból jössz be Soltra az 51-esen, kb. a városhatárnál is találkozhatsz eggyel, sőt azon még úgy van írva, hogy "Radio Danubius" - ezt talán még a német nyelvű korszakban tehették ki, idősebbek között lehet valaki okosabb ez ügyben
asimov írta:A NASA is külön beharangozta... talán nem kamu:Megkérdeztem egy csillagász ismerősömet erről és ez volt a válasza:
Hatalmas meteorhullás lehet május 24-én
http://www.origo.hu/tudomany/vilagur/20 ... 24-en.html
A cikk valós dolgot ír és tényleg jó lenne, ha egy nagyobb meteorzápor lenne, remélem szerencsések leszünk és tényleg egy sűrű anyagfelhővel találkozunk. Én azt mondom, hogy mindenképpen érdemes lesz kimenni, nézni és fényképezni.
noartist írta:Szivatják az érettségizőket.De milyen kreatívan!