RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#131067  Szerző: Csongii

Most figyeltem épp, bekapcsoltam a telefonom ébredés után, automatikusan frissült, majd most fél óra múlva is megnéztem épp rajta valamit, aztán pár másodperc és már frissített is. Eddig nálam ez a frissítés miatt jobban működik, mint előtte. :)
 #131064  Szerző: mlaszlo

frekivadasz írta:Kora reggel néztem, semmit se frissített, de délután óta jó.
Valóban, úgy tűnt helyre jött, de nálam ma délelőtt megint megállt és azóta nem frissít. Ha leállítom az alkalmazás futtatását és újraindítom, kis ideig megy, de aztán ugyanúgy megáll és nem akar frissíteni. Az alkalmazás fut, csak egyszerűen semmilyen frissítést nem akar leszedni.
Azt pedig nem értem, miért kell a telefon memóriájába erőltetni a programot, eddig működhetett úgy, hogy az adatokat az SD kártyára tegye, ezt a funkciót is kivették.
 #131046  Szerző: frekivadasz

Kora reggel néztem, semmit se frissített, de délután óta jó.
 #131044  Szerző: LuciFerko

akkor nem frissítem le...
 #131043  Szerző: mlaszlo

noartist írta:
mlaszlo írta:Nem szorosan az időjáráshoz tartozik, de az Időkép mobilos applikációt esetleg használja valaki? Pár napja frissítettek, új külső, néhány újdonság, ami szép és jó, de azóta gyakorlatilag használhatatlan lett. Nem akar frissíteni, lefagy, nem tölti le az időjárás térképeket. Más is tapasztalt ilyet?
tesztelő voltam,elég régóta használom már,soha nem volt vele ilyen probléma.milyen készülék?az új verzió kissé több hardvert eszik,1GHz (single-core),512MB RAM alatt már nem garantálható a stabil működés.
Samsung Galaxy Mini, tudom, nem erős telefon, de más applikációk mennek rendesen, az időkép a mostani frissítéssel lett használhatatlan. Egyszerűen nem frissít, se manuálisan, se automatikusan. Megnéztem ismeretségi körben Alcatel One touch 995-ös telefonon, ugyanúgy nem frissít azon sem, mint az én telefonomon. Telefon bekapcsolás után, illetve ha leállítom a futtatását az időkép applikációnak és újra indítom, akkor kis ideig frissít, de aztán megáll.
Valami más lesz itt a háttérben. Utánanéztem és az időkép facebook oldalán és a google play kommentek között is nagyon sokan panaszkodnak ilyen hibára, különféle készülékekkel. Valami nagyon el lett szúrva.
 #131035  Szerző: Csongii

Én ma frissítettem le, de még nem figyeltem meg, hogy probléma lenne vele.
 #131031  Szerző: noartist

mlaszlo írta:Nem szorosan az időjáráshoz tartozik, de az Időkép mobilos applikációt esetleg használja valaki? Pár napja frissítettek, új külső, néhány újdonság, ami szép és jó, de azóta gyakorlatilag használhatatlan lett. Nem akar frissíteni, lefagy, nem tölti le az időjárás térképeket. Más is tapasztalt ilyet?
tesztelő voltam,elég régóta használom már,soha nem volt vele ilyen probléma.milyen készülék?az új verzió kissé több hardvert eszik,1GHz (single-core),512MB RAM alatt már nem garantálható a stabil működés.
 #131030  Szerző: mlaszlo

Nem szorosan az időjáráshoz tartozik, de az Időkép mobilos applikációt esetleg használja valaki? Pár napja frissítettek, új külső, néhány újdonság, ami szép és jó, de azóta gyakorlatilag használhatatlan lett. Nem akar frissíteni, lefagy, nem tölti le az időjárás térképeket. Más is tapasztalt ilyet?
 #131013  Szerző: frekivadasz

Nagy csodát nem lehet tenni. Mindenki ezekből a modellekből saccol, csak ki így, ki úgy adja hozzá a személyes tapasztalatait néhány napra előre. Az időjóslás nem egzakt tudomány.
 #131012  Szerző: Csongii

frekivadasz írta:
szemilan írta:Keddre mi várható a Bakonyban?
Hétfő délután katt a linkre, akkor már elég jó valószínűséggel jól megmondja. Egy napnál távolabbi előretekintést nem nagyon lehet komolyan venni.
Én ezért szoktam a norvégok időjárás előrejelző oldalát nézegetni, az általában pontosabb, mint a hazaiak. :)
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 209