Nagyon idegesítő ez az ,,Új szerverre költöztünk!" duma 2 percenként egymás után 3x,ki is nyomtam mostmár...
zoo írta:Szia @JoNeS!Szia!
A tegnapi Rise and Fall első órája a mult heti ismétlése volt. Hiba csúszott a gépezetbe? Ha igen, akkor le lesz adva valamikor?
Köszi!
samsung írta:Én csak azt nem értem,hogy a Rise után mért nem lehetett egyből Club FM..Mért kellett ez a stereo(fogalmam sincs egyébként mai napig milyen elgondolásból)utána a stereo palyer és utána a Club FM.Erre kíváncsi lennék.
JoNeS írta:Nincs több kérdésem.noartist írta:JoneS.Rádiós vagy.Elismerem.A tavaly nyári StereoCsajokat is jól összeraktad (Te műved,feltételezem,és költségvetésről nem kell beszélni.).
De.:ez jelenleg egy pár megszakítással egy zenét random sugárzó online rádió,néha bakikkal,stb.
Feltételezem ismersz egy csomó szakmabeli/szakmából (érthető módon,piacot elnézegetve) kiszorult embert,vagy bárkit,akinek van ehhez érzéke,s talán némi tapasztalata is.
Folytatva a sort,talán még ingyen vállalná is,szolidaritásból/szakmaszeretetből. (vannak ilyen emberek)
Ki lehetne ezt a rádiót pofozni,elhiszem,hogy Neked nincs erre időd 0-24-ben.
Csak egy pofás,egyszerű udapte a mobilappnak,egy 32kb/s-os,mobilnetbarát stream-mel is,és máris sokan hallgatnák akár útközben is.
Véleményem csak egy gondolatmenet,hírből sem akar kötekedés lenni.Köszönöm,ha ,,meghallgattál".![]()
Nem rosszak a felvetéseid, de két dolgot jegyeznék meg. Soha az életben nem fogadtam el az ingyen munkát. Ha nagyban akarok majd gondolkodni, nekem kell előteremteni a hozzávalót. Most még ez picit várat magára.
A jelenlegi adáslebonyolítás teljesen lecserélődik, kész is van a rendszer. feltöltés előtt.
Az új app is kész, nem 96k mint a mostani, de a 32 már nem élvezhető. Folyamatban az, ami mindenki számra megoldhatja a mobil hallgatást korlátoktól függetlenül, de idő még. A jelenlegi adásfolyam nem hibátlan, de ez nem is mérvadó most. Hallgatható. A profizmus természetesen nem itt kezdődik, az a cél.
noartist írta:JoneS.Rádiós vagy.Elismerem.A tavaly nyári StereoCsajokat is jól összeraktad (Te műved,feltételezem,és költségvetésről nem kell beszélni.).
De.:ez jelenleg egy pár megszakítással egy zenét random sugárzó online rádió,néha bakikkal,stb.
Feltételezem ismersz egy csomó szakmabeli/szakmából (érthető módon,piacot elnézegetve) kiszorult embert,vagy bárkit,akinek van ehhez érzéke,s talán némi tapasztalata is.
Folytatva a sort,talán még ingyen vállalná is,szolidaritásból/szakmaszeretetből. (vannak ilyen emberek)
Ki lehetne ezt a rádiót pofozni,elhiszem,hogy Neked nincs erre időd 0-24-ben.
Csak egy pofás,egyszerű udapte a mobilappnak,egy 32kb/s-os,mobilnetbarát stream-mel is,és máris sokan hallgatnák akár útközben is.
Véleményem csak egy gondolatmenet,hírből sem akar kötekedés lenni.Köszönöm,ha ,,meghallgattál".![]()
JoNeS írta:ui: Csak is kizárólag saját pénzem teszem bele egy jó ideje és nem is lesz ez másként!aha, hobbi. akkor ertem, ennyit akartam tudni, koszonom!